Αθλητισμός | 16.01.2023 21:40

Super League: Ένα πέναλτι του Οζέγκοβιτς και μια τρομερή επέμβαση του Κλέιμαν έστειλαν τον Βόλο στην πεντάδα - Κολλημένος στην ουρά ο Ιωνικός

Newsroom

Δύο μήνες και πέντε αγωνιστικές χρειάστηκε ο Βόλος για να πανηγυρίσει νίκη στη Super League. Η θεσσαλική ομάδα επικράτησε 1-0 του Ιωνικού στη Νεάπολη και έκανε άλμα για τα πλέι οφ καθώς προσπέρασε στον Άρη, ανέβηκε στην πέμπτη θέση αφήνοντας πίσω του με έξι βαθμούς διαφορά τον έβδομο Ατρόμητο.

Το εύστοχο πέναλτι του Οζέγκοβιτς στο 90’+1’ αλλά και μια τρομερή επέμβαση του Κλέιμαν στη συνέχεια χάρισαν το τρίποντο στην ομάδα της Μαγνησίας. Αντιθέτως, χωρίς νίκη παρέμεινε στην έδρα του ο ουραγός στη βαθμολογία Ιωνικός (5 ισοπαλίες, 4 ήττες) που αγνοεί το τρίποντο τις τελευταίες επτά αγωνιστικές (μία ισοπαλία, 6 ήττες).

Στο 90’ ο Βόλος κέρδισε πέναλτι όταν στο σουτ του Οζέγκοβιτς χτύπησε στο χέρι του Τσιγκρίνσκι κι ο ρέφερι Περράκης έδειξε την άσπρη βούλα, έπειτα από υπόδειξη του VAR και on field review. Ο Οζέγκοβιτς ανέλαβε την εκτέλεση και δεν αστόχησε, έκανε το 1-0 και χάρισε στην ομάδα του μία υπερπολύτιμη νίκη.

Καθοριστική για τους Βολιώτες ήταν βεβαίως και η καταπληκτική απόκρουση του Κλέιμαν στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, σε ανάποδο ψαλίδι του Μάντζη, κρατώντας το μηδέν για την ομάδα του. Ήταν η πρώτη νίκη της μετά τις 10 Νοεμβρίου.

Ιωνικός: Χουτεσιώτης, Σάκιτς, Σόουζα, Τσιγκρίνσκι, Βαλεριάνος, Σεμπά, Ρομαό (90+2’ Καμπράλ), Γούλερι (80’ Ελευθεριάδης), Κάνιας, Λοβέρα (58’ Φαντιγκά), Μάντζης.

Βόλος: Κλέιμαν, Άλχο, Εσκοβάλ, Πίρινεν, Λούνα, Μπαριέντος, Μεταξάς, Μεθκίδα (81’ Καρτάλης), Τσίρινος (75’ Κούτσιας), Ντέλετιτς, Οζέγκοβιτς (90’+3’ Οζέγκοβιτς).

SuperLeagueΒόλος ΝΠΣΙωνικός Νικαίαςειδήσεις τώρα