Αθλητισμός | 03.04.2023 19:41

Ολυμπιακός: Με Ζοσέ Ανιγκό στον πάγκο στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ μετά την παραίτηση Μίτσελ

Newsroom

Mετά την παραίτηση Μίτσελ, ο Γάλλος Ζοσέ Ανιγκό είναι ο άνθρωπος που θα καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ που είναι προγραμματισμένο την Τετάρτη (5/4) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

O μέχρι πρότινος τεχνικός διευθυντής των Ερυθρόλευκων επιστρέφει στους πάγκους για πρώτη φορά από τον Δεκέμβρη του 2018 οπότε βρέθηκε στον Πανιώνιο για έξι μήνες, ενώ είχε προηγηθεί μία σεζόν και στον Λεβαδειακό (2017-18) επί ελληνικού εδάφους.

Ο 61χρονος Ανιγκό πέρασε 14 χρόνια στη Μαρσέιγ από τις θέσεις του προπονητή, του τεχνικού διευθυντή και του σκάουτ. Αργότερα εργάστηκε στην Εσπεράνς προτού έρθει στην Ελλάδα, απ' όπου προσελήφθη στη Νότιγχαμ Φόρεστ ως υπεύθυνος σκάουτινγκ.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού ανέφερε τα εξής: «Ο κ. Μίτσελ μας ενημέρωσε για την απόφασή του να αποχωρήσει άμεσα από τον Σύλλογο. Ο κ. Μίτσελ ήρθε σε μια δύσκολη περίοδο για το κλαμπ και προσπάθησε να βοηθήσει. Του ευχόμαστε μόνον επιτυχίες στο μέλλον. Ο κ. Μίτσελ δήλωσε: "Γνωστοποίησα στη διοίκηση του κλαμπ την απόφαση μου να παραιτηθώ. Θεωρώ ότι είναι η καλύτερη στιγμή για την ομάδα. Ευχαριστώ όλο τον Σύλλογο για την συνεργασία, όλους αυτούς τους έντονους μήνες, αποχωρώ σαν φίλος και εύχομαι στην ομάδα να κατακτήσει όλους τους στόχους της". Στο παιχνίδι της Τετάρτης στον πάγκο της ομάδας μας θα βρίσκεται ο κ. Ζοσέ Ανιγκό».

Ζοζέ ΑνιγκόΜίτσελΟλυμπιακόςειδήσεις τώρα