Αθλητισμός | 23.04.2023 19:50

Premier League: Φοβερό ξέσπασμα της Νιούκαστλ που διέλυσε με 6-1 την Τότεναμ - Το σκορ ήταν 5-0 στο 21'!

Newsroom

Με μια... διαστημική εμφάνιση η Νιούκαστλ ισοπέδωσε την Τότεναμ με 6-1 για την Premier League κι έκανε ένα σημαντικό βήμα για το Champions League.

Oι Καρακάξες ήταν... δαιμονισμένες στα πρώτα λεπτά και με τη συμπλήρωση 21 λεπτών είχαν φτάσει ήδη στο εξωφρενικό 5-0! Ο Μέρφι στο 2' και στο 9', ο Ζοέλιντον στο 6' και ο Ισάκ στο 19' και στο 21' έπαιξαν ένα απ' τα καλύτερα και πιο παραγωγικά 20λεπτα στην ιστορία της Premier League, ενώ ο Γουίλσον σκόραρε το έκτο γκολ στο 67', κι ενώ είχε μειώσει ο Κέιν στο 49'.

Προηγουμένως, η Γουέστ Χαμ δεν «λυπήθηκε» την Μπόρνμουθ, την οποία συνέτριψε στην έδρα της με 4-0 (με τέσσερις διαφορετικούς σκόρερ: 5΄ Αντόνιο, 12΄ Πακετά, 43΄ Ράις, 72΄ Φορνάλς), παίρνοντας σημαντικό προβάδισμα για την παραμονή στην Premier League έναντι της σημερινής της αντιπάλου.

Με καλή ψυχολογία μετά την πρόκριση στους ημιτελικούς του Europa Conference League, τα Σφυριά προηγήθηκαν με 3-0 στο πρώτο μέρος και στο δεύτερο σκόραραν άλλη μία φορά δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.

ΤότεναμΝιούκαστλειδήσεις τώραPremier League