Αθλητισμός | 12.06.2023 19:33

Ολυμπιακός: Ο Ισπανός Ντιέγκο Μαρτίνεθ φαβορί για τη θέση του προπονητή

Newsroom

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι το φαβορί για τη θέση του προπονητή στον Ολυμπιακό. Ο 42χρονος Ισπανός κόουτς, ο οποίος είναι ελεύθερος απ' τον περασμένο Απρίλιο, φαίνεται πως είναι ο εκλεκτός του νέου τεχνικού διευθυντή της ομάδας Αντόνιο Κορδόν.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκε στον πάγκο της Εσπανιόλ όπου έμεινε για 31 παιχνίδια μετρώντας εννιά νίκες, εννιά ισοπαλίες και 13 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Από το 2009 ήταν προπονητής στις ακαδημίες της Σεβίλλης, όπου έμεινε μέχρι το 2017, όντας βοηθός και του Ουνάι Έμερι (κατέκτησε ένα Europa League). Το 2017 ανέλαβε την Οσασούνα όπου έμεινε για ένα χρόνο.

Ακολούθησε η Γρανάδα, όπου την τριετία 2018-21 πέτυχε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη, χρονιά κατά την οποία αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ. Το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε την Εσπανιόλ, όπου όμως δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει μια επιτυχημένη πορεία. Γι' αυτό και η συνεργασία του με τον σύλλογο της Βαρκελώνης διακόπηκε πρόωρα. Για πρώτη φορά στην καριέρα του θα προπονήσεις εκτός Ισπανίας...

Ολυμπιακόςειδήσεις τώραπροπονητήςΝτιέγκο Μαρτίνεθ