Αθλητισμός | 20.06.2023 17:26

Στην Αθήνα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ για τον Ολυμπιακό - «Ευγνώμων για τη νέα πρόκληση της καριέρας μου»

Newsroom

Στην Αθήνα βρίσκεται ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ από την Τρίτη (20/6) για λογαριασμό του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος έφτασε στο Ελευθέριος Βενιζέλος το μεσημέρι μαζί με τον νέο τεχνικό διευθυντή της ομάδας Αντόνιο Κορδόν, ήρθε για να υπογράψει, να ανακοινωθεί και να πιάσει επισήμως δουλειά στους Πειραιώτες που αρχίζουν την προετοιμασία τους.

«Είμαι χαρούμενος, είμαι ευγνώμων γι' αυτή τη νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Έχω πολλή όρεξη για να δουλέψω, θα πω περισσότερα στη συνέντευξη Τύπου», δήλωσε ο Μαρτίνεθ λίγο μετά την άφιξή του και αποχώρησε προκειμένου να μεταβεί στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η καριέρα του

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε βρέθηκε στον πάγκο της Εσπανιόλ όπου έμεινε για 31 παιχνίδια μετρώντας εννιά νίκες, εννιά ισοπαλίες και 13 ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Από το 2009 ήταν προπονητής στις ακαδημίες της Σεβίλλης, όπου έμεινε μέχρι το 2017, όντας βοηθός και του Ουνάι Έμερι (κατέκτησε ένα Europa League). Το 2017 ανέλαβε την Οσασούνα όπου έμεινε για ένα χρόνο.

Ακολούθησε η Γρανάδα, όπου την τριετία 2018-21 πέτυχε την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία αλλά και την έξοδο στην Ευρώπη, χρονιά κατά την οποία αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ. Το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβε την Εσπανιόλ, όπου όμως δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει μια επιτυχημένη πορεία. Γι' αυτό και η συνεργασία του με τον σύλλογο της Βαρκελώνης διακόπηκε πρόωρα. Για πρώτη φορά στην καριέρα του θα προπονήσει ομάδα εκτός Ισπανίας...

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αντόνιο ΚορδόνΟλυμπιακόςΝτιέγκο Μαρτίνεθειδήσεις τώρα