Αθλητισμός|04.11.2018 19:00

ΠΑΟΚ: Αγωνία για Πασχαλάκη ενόψει Βίντι

Αντώνης Τσακαλέας

Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης δέχθηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο του αριστερού του ποδιού κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο και το πρωί της Κυριακής ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας. 

Οι υπόλοιποι συμπαίκτες τους χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ, με το πρώτο (στο οποίο συμμετείχαν όσοι αγωνίστηκαν στο Περιστέρι) να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας και το δεύτερο να εκτελεί ασκήσεις φυσικής κατάστασης και τακτικής. 

Ο Ζοσέ Μαουρίσιο εκτέλεσε μέρος του προγράμματος του δεύτερου γκρουπ, στο δρόμο της επιστροφής του στην αγωνιστική δράση.

Ο τρόπος με τον οποίο οι ασπρόμαυροι παρουσίασαν στην επίσημη ιστοσελίδα τους τα νέα της προπόνησης περιείχε και σχολιασμό των όσων έγιναν στο Περιστέρι, το απόγευμα του Σαββάτου. 

Συγκεκριμένα, στην αναφορά της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σημειώνει: «Το ματς στο Περιστέρι ήταν εξ ορισμού δύσκολο. Ένα ντέρμπι ανάμεσα στους πρωτοπόρους της βαθμολογίας. Κι από την αρχή φάνηκε πως θα γινόταν ακόμα πιο δύσκολο. Όχι για αγωνιστικούς λόγους. Έτσι άσχημα όπως ξεκίνησε, έτσι και τελείωσε. Αυτή τη φορά για αγωνιστικούς λόγους. Οι λεπτομέρειες αυτή τη φορά δεν ήταν υπέρ του ΠΑΟΚ. Η μπάλα δεν μπήκε μέσα στις σημαντικές ευκαιρίες και ήρθε η πρώτη βαθμολογική απώλεια της σεζόν. Το γεγονός πως η ισοπαλία σ’ ένα τέτοιο ματς λογίζεται ως απώλεια δείχνει και τη νοοτροπία της ομάδας και τα υψηλά στάνταρ που θέτει».

Αλέξανδρος ΠασχαλάκηςΠΑΟΚ