Αθλητισμός|01.10.2023 17:11

Super League: Νίκη της Λαμίας επί του Παναιτωλικού με εκτελεστή Καρλίτος

Newsroom

Ο «καυτός» Καρλίτος οδήγησε τη Λαμία στη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα. Η ομάδα της Φθιώτιδας επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αθ. Διάκος χάρη στο τρίτο γκολ του Ισπανού φορ, ο οποίος ήδη κάνει τη διαφορά σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια έδωσε μάχες για να κρατηθεί στην κατηγορία, αλλά εφέτος δείχνει ικανή για υψηλότερες πτήσεις. Αντιθέτως, ο Παναιτωλικός έμεινε για έκτο σερί ματς δίχως νίκη...

Η Λαμία προηγήθηκε νωρίς στο σκορ καθώς μόλις στο 7' ο Καρλίτος εκτέλεσε με το κεφάλι μέσα απ' τη μικρή περιοχή μετά από σέντρα του Λόνγκο. 

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε με τον Παναιτωλικό να χάνει (51') μια μοναδική ευκαιρία για να ισοφαρίσει. Ωστόσο ο Καρέλης, αν και βρέθηκε μόνος απέναντι στον γκολκίπερ της Λαμίας, πλάσαρε άουτ. Το παιχνίδι είχε σχετικά καλό ρυθμό, είχε πάθος και ένταση αλλά δεν είχε άλλο γκολ.

Λαμία: Κοσέλεφ, Φερέιρα, Σιμόν, Τζανετόπουλος, Παπαδόπουλος, Σαντάνα, Νούνιες (60' Αμαράλ), Σλίβκα (88' Τσιλιανίδης), Τσιλούλης (60' Τόσιτς), Λόνγκο (61' Λόνγκο), Καρλίτος (79' Στάνκο).

Παναιτωλικός: Καπίνο, Μάλης, Μπρ. Ντουάρτε, Οικονόμου, Σίλβα Τορεχόν (93' Μαυρίας), Μπαλντασάρα (71' Χουάνπι), Φακούντο Πέρες (86' Σέρχιο Ντίας), Σενγκέλια (86' Βοΐλης), Φρεντ. Ντουάρτε (71' Ξενιτίδης), Καρέλης, Ζοάο Πέντρο.

ΠαναιτωλικόςΛαμία ΠΑΕειδήσεις τώραSuperLeague