Αθλητισμός|28.10.2023 08:49

Εξαιρετικός ο Σάσα Βεζένκοφ αλλά ήττα για τους Κινγκς απ' τους Γουόριορς του ασταμάτητου Στεφ Κάρι

Newsroom

O Σάσα Βεζένκοφ είχε εξαιρετική παρουσία στο δεύτερο παιχνίδι του με τους Σακραμέντο Κινγκς αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό καθώς ηττήθηκαν με 114-122 απ' τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του καταπληκτικού Στεφ Κάρι που έβαλε 41 πόντους! 

Για τον Βεζένκοφ πάντως ήταν ακόμα μία καλή εμφάνιση που δείχνει να προσαρμόζεται στα δεδομένα του NBA και στα «θέλω» του προπονητή του Μάικ Μπράουν. Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού και κορυφαίος παίκτης της Euroleague την περασμένη σεζόν χρησιμοποιήθηκε για 12' και μέτρησε 10 πόντους με 1/2 δίποντα και 2/4 τρίποντα. Επιπλέον, είχε ένα ριμπάουντ και ολοκλήρωσε το παιχνίδι χωρίς λάθη.

Ωστόσο, οι Γουόριορς πήραν την πρώτη νίκη τους στη φετινή σεζόν, καθώς ο Στεφ Κάρι ήταν απολαυστικός. Ο ηγέτης των «πολεμιστών» έβαλε 41 πόντους με 7/10 τρίποντα και οδήγησε τους φιλοξενούμενους στο διπλό, με τον Κρις Πολ να προσθέτει ένα double - double με 10 πόντους και 12 ασίστ.

Στην αντίπερα όχθη, σε μεγάλα κέφια βρέθηκε ο Ντε' Άαρον Φοξ, που σημείωσε 39 πόντους με 14/28 πορπσάθειες, με τον Ντομάντας Σαμπόνις να τον ακολουθεί με ένα επιβλητικό double - double: 19 πόντοι και 18 ριμπάουντ. Επιπλέον, ο Λιθουανός ψηλός είχε 7 ασίστ και 5 κλεψίματα σε 36' στο παρκέ, αλλά δεν μπόρεσε να αλλάξει το τελικό αποτέλεσμα.

NBAειδήσεις τώραΓκόλντεν Στέιτ ΓουόριορςΣακραμέντο ΚινγκςΣάσα Βεζένκοφ