Αθλητισμός|30.11.2023 21:45

Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός 5-0: Διασυρμός των Ερυθρόλευκων που θα παίξουν τα «ρέστα» τους με την Μπάτσκα Τόπολα για την 3η θέση

Newsroom

Μαύρη νύχτα είχε ο Ολυμπιακός στο Φράιμπουργκ. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ήταν τραγική και συνετρίβη απ' τη Φράιμπουργκ με 5-0 για την 5η αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Οι Πειραιώτες απώλεσαν κάθε ελπίδα για να παραμείνουν στη διοργάνωση και πλέον σε ματς-τελικό με την Μπάτσκα Τόπολα στο Γ. Καραϊσκάκης θα παίξουν για δύο αποτελέσματα (νίκη-ισοπαλία) προκειμένου να συνεχίσουν στο Conference.

Οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν αρχή, μέση και τέλος στο παιχνίδι τους, δέχθηκαν δύο γκολ στο δεκάλεπτο και τέσσερα στο ημίχρονο και ουσιαστικά δεν μπόρεσαν ποτέ να μπουν στο κλίμα της αναμέτρησης.

Βαθμολογία

  1. Γουέστ Χαμ 12
  2. Φράιμπουργκ 12
  3. Ολυμπιακός 4
  4. Μπάτσκα Τόπολα 1

Οι παίκτες του Ολυμπιακού... ξέχασαν να μπουν στο γήπεδο και σχεδόν με τη σέντρα δέχθηκαν το πρώτο γκολ. Στο 3' οι Ερυθρόλευκοι αδράνησαν, η μπάλα έφτασε στον Γκρέγκοριτς, ο οποίος με πλασέ στην κίνηση άνοιξε το σκορ.

Προτού συμπληρωθεί το πρώτο δεκάλεπτο και με την άμυνα του Ολυμπιακού να πελαγοδρομεί, η Φράιμπουργκ βρήκε και δεύτερο γκολ, πάλι με τον Γκρέγκοριτς, ο οποίος στο 8' έγραψε το 2-0 με το κεφάλι.

Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να ισορροπήσουν το ματς αλλά η Φράιμπουργκ έκανε ό,τι ήθελε στο γήπεδο φτάνοντας σε ένα τρίτο γκολ στο 36' με τον Γκρέγκοριτς, ο οποίος πέτυχε ένα γνήσιο χατ-τρικ σε ένα ημίχρονο. Το τραγικό πρώτο ημίχρονο των Ερυθρόλευκων σφραγίστηκε και με ένα τέταρτο γκολ. Στο 42' η γερμανική ομάδα συνδυάστηκε εξαιρετικά και ο Σιλντίγια εκτέλεσε τον Πασχαλάκη γράφοντας το 4-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Φράιμπουργκ έπαιξε σε πιο χαμηλό τέμπο κάνοντας διαχείριση του 4-0. Βρήκε πάντως και πέμπτο γκολ στο 78' με τον Ντόαν, ο οποίος εκτέλεσε τον Πασχαλάκη διαμορφώνοντας το 5-0.

Φράιμπουργκ: Ατουμπόλου, Σιλντιγιά, Γκίντερ, Λάινχαρτ (66' Γκουλντέ), Ντόαν, Εγκεστάιν, Χέφλερ (78' Σαλάι), Μακένγκο, Χέλερ (66' Αντάμου), Γκρέγκοριτς (66' Ρολ), Γκρίφο (78' Βάισχαουπτ).

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Ορτέγκα, Ντόι, Ρέτσος, Ροντινέι (84' Κίνι), Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος (46' Ιμπόρα), Έσε (84' Καρβάλιο), Φορτούνης, Ελ Κααμπί (84' Ελ Αραμπί), Ποντένσε (50' Μασούρας).

Φράιμπουργκειδήσεις τώραEuropa LeagueΟλυμπιακός