Αθλητισμός | 10.05.2024 12:59

Conference League: «Συναγερμός» σε ΕΛ.ΑΣ. και ΕΥΠ για τον τελικό του Ολυμπιακού στη Νέα Φιλαδέλφεια

Newsroom

Δρακόντεια αναμένονται τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του τελικού του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια εξαιτίας των απειλών που έχει εκφράσει το ISIS τόσο για ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις όσο και ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ήδη από χθες και μετά την ολοκλήρωση του τελευταίου ημιτελικού της διοργάνωσης της UEFA, όπου ο Ολυμπιακός πανηγύρισε την μεγάλη πρόκριση στον  μεγάλο τελικό ξεπερνώντας το εμπόδιο της Άστον Βίλα έχει σημάνει συναγερμός στην ΕΛ.ΑΣ. αλλά και στην ΕΥΠ.

Στις Βρυξέλλες κλιμάκιο της ΕΛΑΣ

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, τις προηγούμενες ημέρες ταξίδεψε κλιμάκιο υψηλόβαθμων αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας στις Βρυξέλλες, προκειμένου να έρθει σε επαφή με Ευρωπαίους ποδοσφαιρικούς παράγοντες και την UEFA, προκειμένου να συζητήσουν τα μέτρα. Υπάρχει συνεργασία και με αστυνομίες ξένων κρατών μέσω της Europol.

Επικεφαλής των μέτρων τάξης την ημέρα του τελικού του Conference League στη Νέα Φιλαδέλφεια θα είναι ο ίδιος ο γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, υποστράτηγος Ιωάννης Σκούρας, ο οποίος μάλιστα ταξίδεψε και με το κλιμάκιο στις Βρυξέλλες.

Συναγερμός στα σύνορα της χώρας

Τα μέτρα δεν θα είναι αυξημένα μόνο εκτός του γηπέδου αλλά και στην Αττική γενικότερα αλλά και στα σύνορα της χώρας, όπου θα μπορούν να εισέρχονται οπαδοί αλλά και οποιοσδήποτε θελήσει για να παρακολουθήσει την ποδοσφαιρική αναμέτρηση, πάντα με εισιτήριο και όλες τις διατάξεις όπου προβλέπονται.

Θυμίζουμε πως ο τελικός του Europa Conference League, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φιορεντίνα θα διεξαχθεί στις 29 Μαΐου στο γήπεδο της ΑΕΚ.

Νέα ΦιλαδέλφειαEuropa Conference LeagueΑγια Σοφιά ΑΕΚειδήσειςΟλυμπιακόςΤελικός Conference LeagueInterpolΕΛΑΣΕΥΠειδήσεις τώρα