Αθλητισμός | 12.05.2024 19:47

Η υπέροχη συζήτηση του Στέφανου Τσιτσιπά με τη Γιούλια Σαλνικόβα με αφορμή τη γιορτής της μητέρας

Newsroom

Η σχέση του Στέφανου Τσιτσιπά με τη μητέρα του Γιούλια Σαλνικόβα είναι παρεξηγημένη στο ευρύ κοινό. Η ένταση που υπήρξε δημοσίως σε 2-3 αγώνες, όπου ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε απότομα (ή και απρεπώς) στη μητέρα του, έχει δημιουργήσει μια στρεβλή εικόνα στον κόσμο που δεν γνωρίζει.

Με αφορμή τη γιορτή της μητέρας ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε συνέντευξη στη Γιούλια Σαλνικόβα για λογαριασμό του Tennis Channel και το απότελεσμα ήταν μια υπέροχη συζήτηση μητέρας και γιου. Η Σαλνικόβα υπήρξε σπουδαία τενίστρια στην εποχή της υπό τη σημαία της Σοβιετικής Ένωσης και μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και πώς κατέληξε στο τένις μολονότι ήθελε να γίνει μπαλαρίνα!

Μίλησε για τις καλύτερες στιγμές της ζωής της που, όπως είπε, είναι η γέννηση των τριών παιδιών της, θυμήθηκε την τεράστια επιτυχία που είχε στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο ως παίκτρια, αναφέρθηκε στον επί 40 χρόνια σύζυγό της Απόστολο Τσιτσιπά και στα στοιχεία του που την προσέλκυσαν, ενώ αποκάλυψε και πώς προέκυψε η πρώτη γνωριμία τους.

Κι όταν ο Στέφανος τη ρώτησε στο φινάλε της συνέντευξης αν «υπάρχει κάτι που πάντα ήθελες να μου πεις, αλλά δεν το έχεις κάνει;», η μητέρα του απάντησε με αφοπλιστικό τρόπο: «Θα ήθελα να σου πω περισσότερες φορές, τι παιδί είσαι». Η υπέροχη συνέντευξη του γιου με τη μητέρα του τελείωσε με μια ζεστή αγκαλιά...

μητέραΣτέφανος ΤσιτσιπάςΓιορτή της Μητέραςειδήσεις τώρα