Αθλητισμός|20.05.2024 01:00

Ο ΠΑΟΚ σήκωσε το πρωτάθλημα στην κατάμεστη Τούμπα - Αποθέωση από 50.000 οπαδούς!

Newsroom
Σετ φωτογραφιών, σύρετε προς τα αριστερά

Ο ΠΑΟΚ είναι πρωταθλητής Ελλάδας και η στέψη του έγινε με φαντασμαγορικό τρόπο! Όπως ακριβώς αρμόζει στην πιο επική κατάκτηση πρωταθλήματος στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην Τούμπα, στο ιστορικό σπίτι του, παρουσία 50.000 θεατών που πλημμύρισαν κάθε γωνιά του γηπέδου. Ήταν μια μοναδική γιορτή που διοργάνωσαν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Ο τίτλος του πρωταθλητή ήρθε από την Αθήνα με... εξπρές διαδικασίες, έφτασε στην Τούμπα σχεδόν ταυτόχρονα με τους πρωταθλητές και παραδόθηκε απ' τον Μάκη Γκαγκάτση στον αρχηγό Αντρέ Βιεϊρίνια! Η κούπα σηκώθηκε ψηλά στον ουρανό και ο κόσμος του ΠΑΟΚ βρέθηκε στα ουράνια!

Τι προηγήθηκε; Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ μετά το πάρτι στα αποδυτήρια του Βικελίδης και τη διαδρομή μερικών χιλιομέτρων με το πούλμαν που κράτησε για αρκετή ώρα λόγω του πλήθους στον δρόμο, μπήκαν ένας ένας στην ειδική εξέδρα που έστησαν οι άνθρωποι του Δικεφάλου, μέσα σε αποθέωση από τους χιλιάδες οπαδούς των «ασπρόμαυρων» που γέμισαν την Τούμπα.

Τελευταίος όπως ήταν φυσικό μπήκε ο αρχηγός του ΠΑΟΚ, Αντρέ Βιεϊρίνια, όπου και πήρε το τρόπαιο του πρωταθλητή στα χέρια του και έδωσε το έναυσμα για να ξεκινήσουν οι έξαλλοι πανηγυρισμοί.

Ακολούθησαν τρομερές στιγμές, με τους παίκτες του πρωταθλητή Ελλάδος να γίνονται ένα με τον κόσμο του ΠΑΟΚ, πανηγυρίζοντας ένα από τα πιο μάγκικα πρωταθλήματα στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μετά την απονομή οι παίκτες του ΠΑΟΚ, κατευθύνθηκαν στο ανοιχτό λεωφορείο που θα τους μεταφέρει στον Λευκό Πύργο, όπου έχει συγκεντρωθεί πλήθος κόσμου για να υποδεχθεί τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Φυσικά τρομερή αποθέωση γνώρισε και ο αρχιτέκτονας της επιτυχίας του ΠΑΟΚ, Ράζβαν Λουτσέσκου που... πνίγηκε στις αγκαλιές των οπαδών του Δικεφάλου μόλις μπήκε στον αγωνιστικό χώρο.

ΠΑΟΚειδήσεις τώρα