Αθλητισμός|20.05.2024 19:37

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον Ακαϊντίν να αποσύρει την προσβλητική ανάρτηση, ο Τούρκος αρνήθηκε και «τελείωσε»!

Newsroom

Το μέλλον του Σαμέτ Ακαϊντίν ήταν ούτως ή άλλως προδιαγεγραμμένο καθώς στο τέλος της σεζόν θα αποχωρούσε απ' τον Παναθηναϊκό. Ωστόσο το διαζύγιο επισπεύσθηκε...

Όπως αποκαλύπτουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης, του ζητήθηκε από τον Παναθηναϊκό να διαγράψει την προκλητική και προσβλητική ανάρτηση που έκανε για τον Κεμάλ Ατατούρκ ανήμερα της επετείου της Γενοκτονίας των Ποντίων, εκείνος αρνήθηκε και πλέον παραμένει μόνο τυπικά μέλος της ομάδας.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Τριφυλλιού για τη φετινή σεζόν λήγουν το προσεχές Σάββατο, μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στον Άρη, ωστόσο ήδη ο Σαμέτ Ακαϊντίν θεωρείται... παρελθόν.

Ο Τούρκος αμυντικός ανήρτησε την Κυριακή 19/5 μία φωτογραφία του Κεμάλ, ανήμερα της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων, με αποτέλεσμα να προκληθεί σάλος στα social media. Αποτέλεσμα αυτού μάλιστα ήταν και να κοπεί από την 20άδα του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ενώ βρισκόταν στην αρχική αποστολή.

Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από τον ποδοσφαιριστή να «κατεβάσει» την ανάρτησή του, όπως αναφέρουν στην Τουρκία, εκείνος όμως αρνήθηκε να το κάνει. Ως εκ τούτου η παρουσία του στο Τριφύλλι είναι πλέον τυπική, μέχρι να λήξει κι επίσημα ο δανεισμός του από τη Φενέρμπαχτσε.