Αθλητισμός|28.05.2024 17:11

Τελικός Conference League: Ο οδηγός της UEFA προς τους φιλάθλους

Newsroom

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για τον τελικό του Conference League όπου Ολυμπιακός και Φιορεντίνα θα αναμετρηθούν στην OPAP Arena με στόχο το βαρύτιμο ευρωπαϊκό τρόπαιο. Την ώρα που τίθενται σε ισχύ τα μέτρα της ΕΛΑΣ για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, η UEFA εξέδωσε ένα χρήσιμο οδηγό για τους οπαδούς και των δύο ομάδων.

Οι χρήσιμες πληροφορίες της UEFA

Κατέβασε και μεταβίβασε τυχόν επιπλέον εισιτήρια, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή UEFA Mobile Tickets πριν αναχωρήσεις για το γήπεδο.

Οι κάτοχοι εισιτηρίων μπορούν να χρησιμοποιήσουν δωρεάν τις Γραμμές 1, 2 & 3 του μετρό και τα τραμ την ημέρα του αγώνα. Αν έρχεσαι από το κέντρο της πόλης, πρέπει να πας στον σταθμό του Θησείου από τις 16:00 για να πάρεις το μετρό προς το γήπεδο (στάσεις Περισσός ή Πευκάκια).

Μόνο οι φανέλες & τα χρώματα του Ολυμπιακού και της Φιορεντίνα θα επιτρέπονται στο γήπεδο για τον αγώνα. Δεν θα σου επιτραπεί η είσοδος αν φοράς τη φανέλα ενός άλλου συλλόγου ή εθνικής ομάδας.

Φθάσε νωρίς! Η AEK Arena θα λειτουργήσει διαφορετικά για τον τελικό αυτό. Θα υπάρχουν επιπρόσθετοι έλεγχοι ασφάλειας και η διαδικασία εισόδου ίσως διαρκέσει περισσότερο από το αναμενόμενο. Φθάσε στο γήπεδο από τις 19:00 και μη χάσεις ούτε στιγμή από τη δράση!

Το πρόγραμμα της ημέρας του αγώνα

  • 10:00 - Ανοίγει το Fan Festival
  • 19:00 - Ανοίγουν οι θύρες
  • 21:45 - Τελετή έναρξης
  • 22:00 - Έναρξη αγώνα

Για τα εισιτήρια

Σήμερα

  • Αν έχεις πολλαπλά εισιτήρια, μεταβίβασέ τα σε άλλα μέλη της παρέας σου μέσω της εφαρμογής UEFA Mobile Tickets. Αυτό θα διευκολύνει τη διαδικασία εισόδου στο γήπεδο. Αν κρατήσεις όλα τα εισιτήρια, τότε πρέπει να φθάσετε όλοι μαζί στο γήπεδο.

Την ημέρα του αγώνα

  • Βεβαιώσου ότι το τηλέφωνό σου είναι πλήρως φορτισμένο.
  • Ενεργοποίησε το Bluetooth πριν φθάσεις στο γήπεδο.
  • Έχε έτοιμο το εισιτήριο στο κινητό σου για να το επιδείξεις κατά την είσοδό σου.

Ταξίδι

Συμβουλές μετακίνησης

Από τις 16:00, η Γραμμή 1 του μετρό δεν θα σταματάει στις στάσεις του κέντρου της πόλης. Θα λειτουργούν δρομολόγια χωρίς ενδιάμεσες στάσεις από το Θησείο στον Περισσό και τα Πευκάκια.

Μην πάρεις ΙΧ για το γήπεδο – θα υπάρχουν σημαντικοί περιορισμοί κυκλοφορίας και καμία δυνατότητα κοντινής στάθμευσης για ΙΧ ή δίκυκλα.

Η λειτουργία της Γραμμής 1 του μετρό θα επεκταθεί έως τις 02:30 με δύο δρομολόγια χωρίς ενδιάμεσες στάσεις διαθέσιμα μετά τον αγώνα. Παρακαλούμε να χρησιμοποιήσεις τον σωστό σταθμό μετρό πλησίον του γηπέδου για τη διαδρομή που προτιμάς:

Περισσός > Ομόνοια > Νέο Φάληρο > Πειραιάς

Πευκάκια > Ομόνοια > Μοναστηράκι

Γήπεδο

Έχε υπόψη σου ότι η ΑΕΚ Arena ίσως λειτουργήσει διαφορετικά για τον τελικό από άλλα γήπεδα που έχεις επισκεφθεί.

Απαγορεύεται το κάπνισμα – Η απαγόρευση περιλαμβάνει τη χρήση ηλεκτρονικών τσιγάρων, ατμοποιητών και συσκευών θερμαινόμενου καπνού.

Μην κουβαλάς πολλά – Τσάντες μεγαλύτερες του μεγέθους Α4 δεν θα επιτραπούν μέσα στο γήπεδο.

Δεν πωλούνται οινοπνευματώδη στο γήπεδο σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία.

Επιτρέπεται μικρός φορητός φορτιστής – Αρκεί να μην είναι μεγαλύτερος από το τηλέφωνό σου.

Συμβουλέψου τον κατάλογο των απαγορευμένων αντικειμένων, για να μην φέρεις κατά λάθος κάτι που δεν θα έπρεπε, όπως κράνος.

Το Fan Festival

Απόλαυσε στο έπακρο την εορταστική ατμόσφαιρα του τελικού του UEFA Europa Conference League!

Το Fan Festival θα διεξαχθεί στην Πλατεία Κοτζιά στην καρδιά της Αθήνας με πολλές δραστηριότητες και διασκέδαση για όλους.

Είσοδος ελεύθερη

Ανοιχτό την Τρίτη 28 (10:00 – 22:00) και την Τετάρτη 29 (10:00 -18:00)

Δες από κοντά το επίσημο τρόπαιο του UEFA Europa Conference League

ΟλυμπιακόςEuropa Conference LeagueΟλυμπιακός-ΦιορεντίναUEFAΦιορεντίναΤελικός Conference Leagueειδήσεις τώρα