Αθλητισμός|01.06.2024 17:32

Επεισοδιακός ο τελικός Άρης - ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα Κ15 - Γονείς διέκοψαν ματς λόγω... οφσάιντ

Newsroom

Εικόνες που αμαυρώνουν το ελληνικό ποδόσφαιρο εκτυλίχθηκαν στον τελικό της ΕΠΣΜ Κ15 ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, όπου γονείς δημιούργησαν μεγάλη ένταση και εν τέλει οδήγησαν στην προσωρινή διακοπή του παιχνιδιού.

Ο λόγος ήταν ένα οφσάιντ που καταλογίστηκε στους «κιτρινόμαυρους». Πιο συγκεκριμένα, δέκα λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού, η απόφαση του βοηθού για οφσάιντ εις βάρος του Άρη σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με μεγάλη μερίδα γονέων που βρισκόταν στις κερκίδες να εισέρχεται στα όρια του αγωνιστικού χώρου και να διαμαρτύρεται με έντονο τρόπο προς την διαιτητική τριάδα και την γραμματεία, προκαλώντας σκηνές... ζούγκλας.

Ως εκ τούτου, ο διαιτητής πήρε την απόφαση να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια με την συνοδεία δυνάμεων της αστυνομίας και να διακόψει τον αγώνα για κάτι παραπάνω από 40 λεπτά. Υπενθυμίζουμε πως όλα αυτά συνέβησαν σε αναπτυξιακό αγώνα παιδιών που φοιτούν ακόμη στο Γυμνάσιο.

Δείτε χαρακτηριστικά την στιγμή της έντασης μετά το 1:41:12

Από την μεριά της, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανέφερε πως ο αγώνας διεξήχθη υπό «αντίξοες συνθήκες» και σχολίασε ως «αχαρακτήριστη» την συγκεκριμένη συμπεριφορά, επιλέγοντας, ωστόσο, να εστιάσει περισσότερο στο αγωνιστικό κομμάτι.

Για την ιστορία, νικητής αναδείχθηκε ο Άρης, επικρατώντας στην διαδικασία των πέναλτι με 6-5, μετά την «λευκή ισοπαλία» της κανονικής διάρκειας.

ΘεσσαλονίκητελικόςειδήσειςΠΑΟΚγονείςΑρηςΠρωτάθλημα Κ15ποδόσφαιροειδήσεις τώρα