Αθλητισμός|02.06.2024 20:18

Τελικός Champions League: Γνωστός youtuber «πίσω» από την εισβολή στο Γουέμπλεϊ - Πόσα χρήματα θα πάρουν οι εισβολείς

Newsroom

Αρκετές είναι οι φορές που ένα απρόοπτο «σημαδεύει» ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός.

Έτσι λοιπόν και στον χθεσινό τελικό του Champions League μεταξύ της Ντόρτμουντ και της Ρεάλ Μαδρίτης, υπήρξε ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα λίγο μετά την σέντρα, καθώς τρεις οπαδοί εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ.

Συγκεκριμένα 33 δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα ο τελικός διεκόπη καθώς υπήρξε εισβολή από τρεις διαφορετικούς φιλάθλους, ενώ κι ένας τέταρτος προσπάθησε να μπει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς επιτυχία.

Ο ένας εκ των τριών έφτασε μέχρι το κέντρο του γηπέδου βγάζοντας selfie (!) με τον Βινίσιους και τον Μπέλιγχαμ, ενώ ο δεύτερος έκανε χαλαρό τρέξιμο στο χορτάρι καθώς οι σεκιούριτι αντέδρασαν καθυστερημένα και χρειάστηκαν αρκετή ώρα για να μπορέσουν να τον σταματήσουν.

300.000 λίρες σε όποιον ήταν πρόθυμος να εισβάλει στο γήπεδο

Οι εισβολείς φορούσαν μπλούζες που πάνω τους έγραφαν: «Mellstroy». Πρόκειται για έναν Ρώσο YouTuber που πληρώνει ακραία χρηματικά ποσά σε άτομα που του κάνουν διαφημιστικά σόου σε μεγάλα events. Έτσι λοιπόν ο 25χρονος που έχει πάνω από 3 εκ. followers στο Instagram πριν από τον τελικό του Σαββάτου προσέφερε 300.000 λίρες σε όποιον ήταν πρόθυμος να εισβάλει στο γήπεδο φορώντας το όνομά του στα ρούχα του.

Για την ιστορία οι εισβολείς συνελήφθησαν και θα βρεθούν αντιμέτωποι με την αθλητική δικαιοσύνη. Πάντως μετά το περιστατικό, εκπρόσωπος του Wembley Stadium καταδίκασε την εισβολή στο γήπεδο, λέγοντας: «Είναι παράνομη η είσοδος στον αγωνιστικό χώρο του Wembley Stadium και καταδικάζουμε έντονα τις ενέργειες εκείνων που διέκοψαν τον τελικό του UEFA Champions League λίγο μετά τη σέντρα».

τελικός Champions LeagueειδήσειςΜπορούσια ΝτόρτμουντΡεαλ ΜαδρίτηςεισβολήChampions Leagueειδήσεις τώραοπαδός