Αθλητισμός | 08.06.2024 11:18

Θρήνος στον Παναθηναϊκό: Πέθανε ο Πάρης Δερμάνης, ήταν η ψυχή των πράσινων αποδυτηρίων

Newsroom

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών ο Πάρης Δερμάνης, η θρυλική μορφή του Παναθηναϊκού που βρισκόταν και πολλά χρόνια στον πράσινο πάγκο ως φροντιστής και αποτέλεσε ένα από τα πιο αγαπητά μέλη της πράσινης οικογένειας.

Την δυσάρεστη είδηση που σκορπά θλίψη στον Παναθηναϊκό αλλά και σε ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ, γνωστοποίησε ο ίδιος ο Παναθηναϊκός AKTOR με την ΚΑΕ να εκφράζει τη βαθιά οδύνη της για την μεγάλη απώλεια.

«Η ψυχή των αποδυτηρίων μας έδωσε μια γενναία μάχη από την 1η Μαΐου, αλλά δεν τα κατάφερε. Η διοίκηση, οι αθλητές, οι προπονητές και όλοι οι εργαζόμενοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR είμαστε συντετριμμένοι καθώς χάσαμε έναν δικό μας άνθρωπο. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του. Δεν υπάρχουν λόγια…», αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

 

Το σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και η μεγάλη μάχη

Ο Πάρης Δερμάνης υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο κατά τη διάρκεια της παρουσίας των «πράσινων» στο Βελιγράδι για τα playoff της Euroleague απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Στην τελευταία προπόνηση πριν το Game 4 ο «αιώνιος» φροντιστής του Παναθηναϊκού υπέστη σοβαρό καρδιακό επεισόδιο και διακομίστηκε σε νοσοκομείο της σερβικής πρωτεύουσας, όπου παρέμεινε για μέρες στη ΜΕΘ. Επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από λίγο χρονικό διάστημα κι έδινε τη δική του μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

Λίγες μέρες πριν το Final 4, η κατάσταση της υγείας του έδειχνε βελτιωμένη, ο Πάρης αποσωληνώθηκε για λίγες μέρες, όμως η υγεία του ήταν ήδη επιβαρυμένη και ανέβασε ξανά υψηλό πυρετό, με συνέπεια να χρειαστεί ξανά διασωλήνωση. Οι προσπάθειες έγιναν, ξανά και ξανά, υπήρξε όμως επιδείνωση και στο τέλος η καρδιά του δεν άντεξε.

Συλληπητήρια από τον Ολυμπιακό

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει και εκείνη από την πλευρά της υλλυπητήρια, στην οικογένεια , τους οικείους και στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον Πάρη Δερμάνη.

 

θάνατοςμπάσκετΠαναθηναϊκόςειδήσεις τώρα