Αθλητισμός|28.07.2024 15:54

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Μάγεψε και αποθεώθηκε η θρυλική Σιμόν Μπάιλς!

Newsroom

Η θρυλική Σιμόν Μπάιλς επέστρεψε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και ήταν καθηλωτική στις προσπάθειές στα προκριματικά της γυμναστικής.

Η κάτοχος επτά ολυμπιακών μεταλλίων εκτέλεσε άψογα τις προσπάθειές της στη δοκό ισορροπίας, στις ασκήσεις εδάφους, στο άλμα και στους ασύμμετρους ζυγούς γνωρίζοντας την αποθέωση απ' το κοινό που γέμισε ασφυκτικά την Αρένα Μπερσί.

H Σιμόν Μπάιλς μετά την ολοκληρωση των δύο πρώτων γκρουπ (από τα πέντε) προπορεύται στη βαθμολογια του σύνθετου ατομικού, με τις ΗΠΑ να έχουν επίσης την πρωτοκαθεδρία στο σύνθετο ομαδικό. Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ, που έχει στη συλλογή της τέσσερα χρυσά, ένα ασημένιο και δύο χάλκινα ολυμπιακά μετάλλια (τα δύο από αυτά τα μετάλλια στο ομαδικό, συγκεκριμένα κατέκτησε χρυσό στο Ρίο και ασημένιο στο Τόκιο) είχε αναγκαστεί να αποσύρει τη συμμετοχή της στη διάρκεια των Αγώνων του Τόκιο για λόγους ψυχικής υγείας.

Σήμερα όμως επέστρεψε πιο έτοιμη από ποτέ, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι στιγμής την υψηλότερη βαθμολογία στα προκριματικά του σύνθετου ατομικού με 59.566 βαθμούς (άλμα: 15.800 β., ασύμμετρους ζυγούς: 14.433 β., δοκός: 14.733 β. και ασκήσεις εδάφους: 14.600 β.),συγκεντρώνοντας την υψηλότερη βαθμολογία στη ασκήσεις εδάφους και άλμα και δεύτερη καλύτερη στη δοκό, όπου την πρωτιά πήρε η Κινέζα Τσόου Γιατσίν με 14.866 β.

Οι σταρ στο πλευρό της σταρ της γυμναστικής

Μάλιστα στις εξέδρες βρέθηκαν αρκετές διασημότητες όπως η Lady Gaga, ο Snoop Dog και η Αριάνα Γκράντε για να παρακολουθήσουν από κοντά το φαινόμενο της γυμναστικής.

Snoop DoggΟλυμπιακοί ΑγώνεςΠαρίσι 2024Αριάνα ΓκράντεΣιμόν ΜπάιλςLady GagaΟλυμπιακοί Αγώνες 2024γυμναστικήειδήσεις τώρα