Αθλητισμός|28.07.2024 22:27

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Αυτός είναι ο «μπλε Διόνυσος» - «Θα ήταν βαρετό αν όλοι συμφωνούσαν»

Newsroom

Ο «μπλε Διόνυσος» που πρωταγωνίστησε στο δρώμενο της Τελετής Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων και δέχθηκε έντονη κριτική διότι ορισμένοι καταδίκησαν ως ντροπιαστική παρωδία του Μυστικού Δείπνου, έσπασε τη σιωπή του και μίλησε για το σκετς που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, Philippe Katerine, μίλησε στην εφημερίδα Le Parisien ότι πέρασε δύο ώρες με μακιγιάζ ντυμένος με αδιάβροχη μπογιά σε απόχρωση του μπλε του ουρανού και πασπαλισμένος με κίτρινο γκλίτερ, το οποίο όπως είπε ακόμα βγάζει από πάνω του.

Για να προετοιμαστεί, ο Katerine αποκάλυψε πως αποτριχώθηκε με κερί σε όλο του το σώμα.  «Υπέφερα πολύ και μου άρεσε πολύ», είπε.

«Δεν θα ήταν διασκεδαστικό αν δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις»

Η καλλιτεχνική μίμηση, η οποία περιελάμβανε επίσης μια ομάδα από drag queens και ένα τρανς μοντέλο, έχει προκαλέσει οργή σε ορισμένους Χριστιανούς κάνοντας λόγο για «κοροϊδία» της θρησκείας.

Ωστόσο ο ίδιος δεν δείχνει να συμμερίζεται τις αντιδράσεις που υπήρξαν: «Δεν θα ήταν διασκεδαστικό αν δεν υπήρχαν αντιπαραθέσεις. Δεν θα ήταν βαρετό αν όλοι συμφωνούσαν σε αυτόν τον πλανήτη;», δήλωσε ξεκάθαρα και χωρίς απολογητική διάθεση, στο γαλλικό τηλεοπτικό δίκτυο BFM TV.

Δυο παιδιά με την κόρη του Ζεράρ Ντεπαρντιέ

Ο Κaterine ήταν παντρεμένος με τη Ζυλί Ντεπαρντιέ, κόρη του Γάλλου ηθοποιού Ζεράρ Ντεπαρντιέ και έχουν αποκτήσει δυο παιδιά. Δήλωσε μάλιστα, δήλωσε ότι έστειλε ένα βίντεο στον Ζυλί παρουσιάζοντας το έργο, το οποίο, όπως είπε, εμπνεύστηκε από την επιθυμία του να σεβαστεί τους αρχικούς Ολυμπιακούς Αγώνες στην Ελλάδα. «Το γυμνό είναι πραγματικά η ίδια η προέλευση των Αγώνων», είπε. «Στην αρχή, ήταν Ολυμπιακοί Αγώνες γυμνιστών».

ειδήσειςΠαρίσιΟλυμπιακοί ΑγώνεςΠαρίσι 2024Ολυμπιακοί Αγώνες 2024τελετήειδήσεις τώρα