Αθλητισμός|29.07.2024 13:49

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Σάλος στη Βραζιλία - Αποβλήθηκε αθλήτρια που έφυγε από το Ολυμπιακό Χωριό

Newsroom

Σάλος έχει προκληθεί στη Βραζιλία με την αποβολή της κολυμβήτριας Άνα Καρολίνα Βιέιρα από τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024. Ο λόγος είναι επειδή παραβίασε τους κανόνες και έφυγε από το Ολυμπιακό Χωριό χωρίς να ενημερώσει, με την Ολυμπιακή Επιτροπή να την στέλνει στο σπίτι της! 

Όπως αναφέρουν τα διεθνή μέσα, ο επικεφαλής της κολυμβητικής αποστολής της χώρας, Γκουστάβο Οτσούκα ενημέρωσε την Ολυμπιακή Επιτροπή, όταν εντόπισε αναρτήσεις της Βιέιρα και του σύντροφό της και συναθλητή της Γκαμπριέλ Σάντος στα social media που τους έδειχνε να κάνουν βόλτα στο κέντρο του Παρισιού.

Ο Σάντος έλαβε μόνο μια προειδοποίηση, αλλά η τιμωρία της Βιέιρα ήταν πιο αυστηρή, εξαιτίας της «ασεβής και επιθετική αμφισβήτηση της απόφασης» αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

«Δεν είμαστε εδώ για διακοπές» 

«Δεν είμαστε εδώ για να παίζουμε ή να κάνουμε διακοπές», δήλωσε ο Οτσούκα στο Reuters.

«Είμαστε εδώ και δουλεύουμε για τη Βραζιλία, για τα 200 εκατομμύρια φορολογουμένων που δουλεύουν για εμάς. Δεν μπορούμε να παίζουμε εδώ».

Ξέσπασε ο Σάντος – «Το έκαναν και άλλοι και δεν τιμωρήθηκαν»

Ο Σάντος ξέσπασε μέσω ανάρτησής του στο Instagram, κάνοντας λόγο για υπερβολές από τα ΜΜΕ. Όπως είπε, μπορεί να μην ενημέρωσαν όπως έπρεπε, για να φύγουν από το Ολυμπιακό Χωριό και να επισκεφτούν τον Πύργο του Άιφελ, όμως σύμφωνα με όσα υποστήριξε, το ίδιο έκαναν και άλλοι, οι οποίοι όμως δεν τιμωρήθηκαν.

 

Παρίσι 2024ΒραζιλίαΟλυμπιακοί Αγώνες 2024ειδήσεις τώραΟλυμπιακοί ΑγώνεςκολύμβησηΟλυμπιακό Χωριό