Αθλητισμός|30.07.2024 13:24

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Οργή Ελλήνων με τον Ιταλό διαιτητή του αγώνα της Γκουντούρα - «Kλείδωσε» τον λογαριασμό του στο instagram

Newsroom

Διαδικτυακή επίθεση δέχτηκε ο Λουίτζι Μαρτιλότι από Ελληνες χρήστες στο προσωπικό του προφίλ στο Facebook. Ο Ιταλός προπονητής ξιφασκίας δέχτηκε πολλά απειλητικά μηνύματα από δεκάδες εξαγριωμένους Ελληνες φιλάθλους έπειτα από τον αγώνα της Δώρας Γκουντούρα με τη γαλλίδα Μανόν Απίτι - Μπρουν για τα προημιτελικά της σπάθης των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισίου.

Ο αγώνας της ελληνίδας ξιφομάχου τελείωσε με ενστάσεις και μεγάλη ένταση, καθώς και η ίδια η αθλήτρια αλλά και ο προπονητής της, Θανάσης Δελενίκας, μίλησαν για ξεκάθαρα διαιτητικά λάθη στο τέλος του αγώνα που έκριναν κατά πολλοίς την έκβαση του αποτελέσματος.

Η επίθεση των Ελλήνων

Οπως είναι αναμενόμενο η αντίδραση των Ελλήνων χρηστών των κοινωνικών μέσων ήταν άμεση και σφοδρή, με πολλούς να κάνουν επίθεση στο προφίλ του Μαρτιλότι. 

«Ο χειρότερος διαιτητής όλων των εποχών. Όλοι είδαμε τι έκανες. Ντροπή!», «Μόνο τυφλός θα σε έλεγε καλό διαιτητή» και «Πολλά λεφτά, έτσι; Δεν βλέπεις χρώματα, ειδικά το πράσινο, δύο φορές;», ήταν τα πιο… κόσμια σχόλια που δέχτηκε κάτω από μια φωτογραφία που ανέβασε λίγες ώρες μετά τον αγώνα στο Facebook δηλώνοντας περήφανος για τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Λίγο μετά,ο Ιταλός διαιτητής αναγκάστηκε να «κλειδώσει» το προφίλ του στο Instagram εξαιτίας αυτού του πολέμου που δέχτηκε.

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024ΠαρίσιΟλυμπιακοί Αγώνεςειδήσεις τώραΔώρα ΓκουντούραΠαρίσι 2024