Αθλητισμός | 13.04.2019 12:31

Ολυμπιακός: Παίκτης της Νότιγχαμ υποψήφιος για αντι-Φορτούνης

Σταύρος Γεωργακόπουλος

Με ανυποµονησία περιµένει την επόµενη σεζόν ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος όχι µόνο έχει κάνει τον απαιτούµενο σχεδιασµό, αλλά έχει παραδώσει λίστα στη διοίκηση του Ολυµπιακού µε συγκεκριµένα ονόµατα. Το παραδέχθηκε δηµόσια ο Πορτογάλος τεχνικός, ο οποίος, µάλιστα, υπογράµµισε ότι έχει θέσει πολλούς παίκτες που θα µπορούσαν να βοηθήσουν την οµάδα τη νέα περίοδο στα υπόψη των αρµοδίων της ΠΑΕ.

Πριν από µερικές ηµέρες το «ΕΘΝΟΣΠΟΡ» σάς ενηµέρωσε για ορισµένους παίκτες της Νότιγχαµ που θα µπορούσαν να εξελιχθούν σε υποψήφιους στόχους της οµάδας του Πειραιά λόγω κοινής ιδιοκτησίας.

Ενας από αυτούς είναι ο Πορτογάλος Ζοάο Αντόνιο Καρβάλιο (22), ο οποίος αγωνίζεται ως επιτελικός µέσος. Ο πρώην παίκτης της Μπενφίκα, ο οποίος έχει ατζέντη τον Ζόρζε Μέντες και αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη Φόρεστ µε αντάλλαγµα 10 εκατοµµύρια ευρώ, θεωρείται ιδανικός αντικαταστάτης του Κώστα Φορτούνη, σε περίπτωση που ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων» δεχθεί δελεαστική πρόταση και αποχωρήσει στο τέλος της περιόδου.

Ο Καρβάλιο, που φέτος µε τη φανέλα της Νότιγχαµ έχει 36 συµµετοχές, 4 γκολ και 6 ασίστ, δεσµεύεται µε συµβόλαιο έως το 2023. Πρόθεση του Ολυµπιακού και του Φορτούνη, πάντως, είναι να ανανεώσουν τη συνεργασία τους και να επεκτείνουν το υπάρχον συµβόλαιο, που λήγει το επόµενο καλοκαίρι (2020). Επειδή, όµως, όπως στη ζωή, έτσι και στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν αποκλείεται, η περίπτωση του Ζοάο Καρβάλιο βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα, ίσως και στην πρώτη θέση, αν προκύψει θέµα διαδοχής του 26χρονου µπαλαντέρ, ο οποίος έχει µπει στο µάτι ουκ ολίγων οµάδων του εξωτερικού λόγω της εξαιρετικής σεζόν που πραγµατοποιεί

Κώστας ΦορτούνηςΟλυμπιακόςΖοάο Καρβάλιο