Αθλητισμός|03.08.2024 22:20

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο μύθος της Σιμόν Μπάιλς γιγαντώνεται ακόμα περισσότερο - Έφτασε τα 7 χρυσά μετάλλια

Newsroom

Η Αμερικανίδα σούπερ σταρ της γυμναστικής Σιμόν Μπάιλς συνεχίζει να λάμπει στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024! Το άστρο της συνεχίζει να λάμπει και στο Παρίσι όπου έκανε ένα δυναμικό come back κατακτώντας το τρίτο της χρυσό μετάλλιο!

Κατέλαβε την πρώτη θέση στο άλμα γυναικών, μπροστά από τη Βραζιλιάνα Ρεμπέκα Αντράτε και τη συμπατριώτισσά της Τζέιντ Κάρει. Η Μπάιλς χρειάστηκε δύο εντυπωσιακά άλματα και μια φιγούρα που φέρει το όνομά της, τη «Biles II», για να κρεμάσει ένα τρίτο χρυσό στο λαιμό της, λαμβάνοντας βαθμολογία 15.300 , καθιερώνοντας περαιτέρω τον εαυτό της ως σούπερ σταρ αυτών των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού.

Η Αμερικανίδα γυμνάστρια, η οποία είχε στεφθεί χρυσή στο άλμα και στο Ρίο το 2016, έφτασε τα επτά χρυσά Ολυμπιακά μετάλλια και τα 10 συνολικά στους Αγώνες.

Στα 27 της, η Σιμόν Μπάιλς επιστρέφει στο προσκήνιο αφού χρειάστηκε να διακόψει τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο και θα είναι στους τελικούς της δοκού ισορροπίας και του εδάφους τη Δευτέρα (5/8) με μεγάλες ελπίδες να ολοκληρώσει το εξαιρετικό ολυμπιακό ρεκόρ της.

To καταπληκτικό άλμα της Μπάιλς

Σιμόν ΜπάιλςγυμναστικήΠαρίσι 2024Ολυμπιακοί ΑγώνεςΟλυμπιακοί Αγώνες 2024