Αθλητισμός|04.08.2024 20:30

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024: Ο γόης κολυμβητής της Ιταλίας Τόμας Τσεκόν δεν άντεξε και κοιμήθηκε στο πάρκο του Ολυμπιακού χωριού!

Newsroom

Πολλά είναι τα παράπονα που έχουν γίνει -μεταξύ πολλών άλλων παραπόνων για ένα σωρό ζητήματα στους Ολυμπιακούς Αγώνες- για την κατάσταση που επικρατεί στο Ολυμπιακό χωριό. Αμέτρητοι είναι οι αθλητές που έχουν διαμαρτυρηθεί για το φαγητό, για τα κρεβάτια και για την έλλειψη κλιματισμού στα δωμάτια!

Ο Ιταλός χρυσός Ολυμπιονίκης στα 100μ. ύπτιο, Τόμας Τσεκόν ήταν ένας απ' τους αθλητές, που διαμαρτυρήθηκαν έντονα απ' την πρώτη ημέρα για τις συνθήκες που επικρατούν στο Ολυμπιακό χωριό. Είδε κι απόειδε με τη ζέστη στο δωμάτιό του και βγήκε στο πάρκο για να κοιμηθεί!

Το video που τράβηξε και δημοσίευσε ένας άλλος αθλητής που μένει στο Ολυμπιακό χωριό, απεικονίζει τον Τσεκόν να έχει απλώσει την πετσέτα του στο χορτάρι και να κοιμάται δίπλα σε ένα παγκάκι! Και φυσικά έγινε αμέσως viral...

Είναι η δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες που γίνεται viral ο Τσεκόν, ο οποίος ξετρέλανε τις νέες θαυμάστριες με την ομορφιά του!

Ολυμπιακοί Αγώνες 2024Ολυμπιακοί ΑγώνεςΠαρίσι 2024κολύμβησηειδήσεις τώρα