Αθλητισμός|05.08.2024 21:33

Συνάντηση Μάκη Γκαγκάτση με Ιβάν Σαββίδη: Ευχαριστίες και ευχές

Newsroom

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ Μάκης Γκαγκάτσης άνοιξε τον κύκλο των επαφών του με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Super League. Και ο πρώτος τον οποίο συνάντησε ήταν ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος των πρωταθλητών Ελλάδας Ιβάν Σαββίδης.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο κ. Μάκης Γκαγκάτσης συνάντησε τον κ. Ιβάν Σαββίδη, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τον κύκλο των επαφών του με τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ της Super League.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ σκοπεύει να πραγματοποιήσει και νέες ανάλογες κατ’ ίδιαν συναντήσεις στο άμεσο και στο απώτερο μέλλον, με σκοπό τη βελτίωση της εικόνας του ελληνικού ποδοσφαίρου μέσα από την ενίσχυση της ενότητας μεταξύ των συλλόγων.

Παράλληλα και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε τη συνάντηση Σαββίδη - Γκαγκάτση αναρτώντας μάλιστα και την κοινή φωτογραφία τους από τη Χαλκιδική, όπου βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Ιβάν Σαββίδης. Μάλιστα, όπως τονίζεται απ' τον Δικέφαλο, ο κ. Σαββίδης ευχαρίστησε από κοντά τον κ. Γκαγκάτση για την πολυετή προσφορά του στον ΠΑΟΚ, ενώ του ευχήθηκε τα καλύτερα στη δύσκολη και σημαντική αποστολή που έχει αναλάβει στην ηγεσία της ΕΠΟ.

«Συνάντηση με τον νέο Πρόεδρο της ΕΠΟ και επί 12 χρόνια στενού του συνεργάτη, Μάκη Γκαγκάτση είχε ο Πρόεδρος της ομάδας μας στη Χαλκιδική. Ο Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε από κοντά τον Μάκη Γκαγκάτση, για την προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στον ΠΑΟΚ και του ευχήθηκε τα καλύτερα στην δύσκολη και σημαντική νέα αποστολή του στην κεφαλή της Ομοσπονδίας» ανέφερε το post του ΠΑΟΚ.

ειδήσεις τώραΕΠΟΜάκης ΓκαγκάτσηςΙβάν ΣαββίδηςΠΑΟΚ