Αθλητισμός | 15.08.2024 18:40

Λαμίν Γιαμάλ: Τέσσερις συλλήψεις για την επίθεση με μαχαίρι κατά του πατέρα του ποδοσφαιριστή

Newsroom

Η αστυνομία της Καταλονίας συνέλαβε τέσσερα άτομα μετά την επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε ο Μουνίρ Νασραουί, πατέρας του εξτρέμ της Μπαρτσελόνα και της Ισπανίας Λαμίν Γιαμάλ, σε χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων στη Ροκαφόντα, κοντά στη Βαρκελώνη.

Μαχαιρώθηκε πολλές φορές

Ο Νασραουί μεταφέρθηκε σε κοντινό νοσοκομείο αργά την Τετάρτη, αφού μαχαιρώθηκε πολλές φορές, δήλωσε η αστυνομία στον Guardian. Παραμένει στο νοσοκομείο σε σοβαρή αλλά σταθερή κατάσταση. Το απόγευμα της Πέμπτης ο Νασραουί έκανε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για πρώτη φορά μετά το περιστατικό, γράφοντας: «Σας ευχαριστώ όλους για την ενθάρρυνσή σας, είμαι καλύτερα τώρα, μια μεγάλη αγκαλιά σε όλους».

Η αστυνομία δήλωσε ότι προχώρησε σε τρεις συλλήψεις το βράδυ της Τετάρτης και σε μία την Πέμπτη. Ενώ αρχικά είπαν ότι οι συλληφθέντες θα αντιμετωπίσουν κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας, την Πέμπτη οι αξιωματούχοι αποκάλυψαν ότι η έρευνα παραμένει ανοιχτή και ότι είναι πολύ νωρίς για να επιβεβαιωθεί αν θα απαγγελθούν κατηγορίες.

Η αστυνομία δήλωσε ότι το μαχαίρωμα ακολούθησε έναν καυγά μεταξύ του Νασραουί και αρκετών άλλων. Η ισπανική εφημερίδα El Pais ανέφερε ότι οι ρίζες του καυγά ανάγονταν σε ώρες νωρίτερα, έριξαν στον Νασραουί νερό από ένα μπαλκόνι καθώς έβγαζε βόλτα τον σκύλο του. Την Πέμπτη διάφορα βίντεο που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εμφανίζονταν να δείχνουν τον Νασραουί να διαπληκτίζεται με διάφορα άτομα πριν επέμβει η τοπική αστυνομία.

ποδοσφαιριστήςεπίθεση με μαχαίρισυλλήψειςΜπαρτσελόναειδήσεις τώρα