Αθλητισμός|16.08.2024 21:21

Λαμίν Γιαμάλ: Εξιτήριο για τον πατέρα του μετά την επίθεση με μαχαίρι

Newsroom

Εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου και νοσηλευόταν, πήρε ο πατέρας του διεθνή Ισπανού ποδοσφαιριστή Λαμίν Γιαμάλ, Μουνίρ Νασραουί, λίγα 24ωρα μετά την επίθεση με μαχαίρι που δέχθηκε σε πάρκινγκ, σε πόλη της Καταλονίας.

Ο  Μουνίρ Νασραουί πήρε εξιτήριο την Παρασκευή (16.08.2024) από το νοσοκομείο «Germans Trias i Pujol» στη Μπαναλόνα, σύμφωνα με όσα ανέφερε το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE.

Ο Νασραουί εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο την Τετάρτη (14.08.2024) το βράδυ, αφού τον μαχαίρωσαν σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ στη γειτονιά Ροκαφόντα στο Ματαρό, περίπου τριάντα χιλιόμετρα από τη Βαρκελώνη.

Η απόπειρα δολοφονίας

Το γεγονός συνέβη γύρω στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) στη γειτονιά όπου μεγάλωσε ο Λαμίν Γιαμάλ και διαμένουν τώρα η γιαγιά του με τον πατέρα του. Λίγη ώρα μετά, τα μεσάνυχτα, συνελήφθησαν τρία άτομα για την φερόμενη συμμετοχή τους στην επίθεση με μαχαίρι εναντίον του Νασραουί. Ένας ακόμη τέταρτος στη σειρά συνελήφθη χθες Πέμπτη 15 Αυγούστου.

Τα συγκεκριμένα άτομα οδηγήθηκαν την Παρασκευή (16.08.2024) ενώπιον της Δικαιοσύνης και αναμένεται να δημιουργηθεί δικογραφία εις βάρος τους.

επίθεση με μαχαίριΙσπανίαποδοσφαιριστήςειδήσεις τώρα