Αθλητισμός|19.08.2024 18:45

Αίας Μανθόπουλος: Η κόρη του ηθοποιού θα συμμετέχει στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Newsroom

Η 19χρονη κόρη του Αίαντα Μανθόπουλου, Λήδα θα λάβει μέρος στους Παραολυμπιακούς Αγώνες, οι οποίοι θα διεξαχθούν από τις 28 Αυγούστου έως τις 8 Σεπτεμβρίου στο Παρίσι.

Πριν από περίπου έναν χρόνο, η Λήδα διαπίστωσε πως πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας και στις 31 Αυγούστου αναμένεται να αγωνιστεί στα 100 μέτρα στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Οι δηλώσεις της Ελληνίδας αθλήτριας

Η Ελληνίδα αθλήτρια μιλώντας στην εκπομπή «Περίμετρος» για την εποχή που διαγνώστηκε με σκλήρυνση κατά πλάκας, ανέφερε πως στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολο καθώς χρειάστηκε αρκετό διάστημα για να συνειδητοποιήσει τι γίνεται στο σώμα της.

«Δίστασα στην αρχή αλλά μετά μπήκα ξανά στο γήπεδο. Υπήρχαν πάρα πολύ μεγάλοι πόνοι. Άλλαξε πάρα πολύ η καθημερινότητα μου. Ξαναμπήκα σιγά σιγά στο γήπεδο, ήμουν αρκετά διστακτική στην αρχή άλλα είναι κάτι που μου αρέσει, το αγαπώ και θα το συνεχίσω. Τίποτα δεν θα με βάλει κάτω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Τέλος, σύμφωνα με την προπονήτριά της, Βασιλική Μπεκιάρη υπάρχουν ελπίδες για μεγάλα πράγματα, οι στόχοι είναι πολύ υψηλοί, με τη 19χρονη Λαρισαία σπρίντερ να χρειάζεται τη θετική ενέργεια όλων των Ελλήνων για να πετύχει το όνειρό της.

Αίας ΜανθόπουλοςΠαραολυμπιακοί Αγώνεςσκλήρυνση κατά πλάκαςαθλήτρια