Αθλητισμός|19.08.2024 23:46

Μάκης Γκαγκάτσης: «Ο τελικός Κυπέλλου στις 17 Μαΐου με κόσμο στο ΟΑΚΑ»

Newsroom

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Μάκης Γκαγκάτσης, μιλώντας στην εκπομπή «Δίκη στο ΣΚΑΪ», αποκάλυψε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου στο ΟΑΚΑ με κόσμο!

Ο κ. Γκαγκάτσης, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας που αποτελεί μια...πονεμένη ιστορία στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια και τόνισε ότι έχει αποφασιστεί ήδη η ημερομηνία και το γήπεδο που θα διεξαχθεί η γιορτή του ποδοσφαίρου. Όπως σημείωσε ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδος θα διεξαχθεί στις 17 Μαΐου στο ΟΑΚΑ, παρουσία φιλάθλων και των δύο φιναλίστ.

Επίσης ως προς τη διαιτησία, αποκάλυψε τον διάλογο που είχε με τον αρχιδιαιτητή Στεφάν Λανουά για την επιστροφή του βίντεο που θα αναλύει τις αμφισβητούμενες φάσεις της Super League. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Γκαγκάτση, το βράδυ της Τρίτης (20/08) θα δημοσιευτεί το πρώτο βίντεο στο YouTube και αυτό θα γίνεται μετά από κάθε αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα κάθε περίπτωση που χρήζει ανάλυσης θα αναρτάται στο Youtube, με σκοπό το φίλαθλο κοινό να μπορεί να έχει κι εκείνο ολοκληρωμένη άποψη.

ειδήσεις τώρατελικός κυπέλλουΜάκης ΓκαγκάτσηςΕθνική ομάδαδιαιτησίαΕΠΟ