Αθλητισμός|23.08.2024 08:20

Σοκ στη Βραζιλία: Ποδοσφαιριστής της Νασιονάλ κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο

Newsroom

Συγκλονιστικά στιγμιότυπα έλαβαν χώρα στη χθεσινοβραδινή αναμέτρηση της Σάο Πάολο με την Νασιονάλ Μοντεβιδέο για την φάση των «16» του Copa Libertadores.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση της αναμέτρησης στη Βραζιλία στην έδρα της Σαο Πάολο, στο 85ο λεπτό ο 27χρονος αμυντικός της φιλοξενούμενης ομάδας από την Ουρουγουάη, Χουάν Ιζκιέρδο κατέρρευσε στον αγωνιστικό χώρο, με όλο το γήπεδο να «παγώνει», ενώ συμπαίκτες και αντίπαλοι φώναζαν μανιασμένα να μπουν οι γιατροί.

Ο Γκάμπριελ Μπάεζ είδε τον συμπαίκτη του που παραπατούσε στο κέντρο του γηπέδου πριν καταρρεύσει και προσπάθησε να τον κρατήσει, ενώ άμεση ήταν η παρέμβαση τόσο των γιατρών όσο και του ασθενοφόρου που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες των γιατρών για αρκετά λεπτά, προτού διακομιστεί στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο, ενώ φάνηκε να ανακτά τις αισθήσεις του, με όλο το γήπεδο να δίνει ένα ζεστό χειροκρότημα στον 27χρονο αμυντικό.

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Η ομάδα του λίγες ώρες μετά έκανε μία ανάρτηση στα επίσημα social media της ενημερώνοντας για την κατάσταση του ποδοσφαιριστή.

 

«Ο Χουάν Ιζκιέρντο υπέστη καρδιακή αρρυθμία κατά τη διάρκεια του αγώνα με τη Σαν Πάολο. Νοσηλεύεται στο CTI του νοσοκομείου Άλμπερτ Αϊνστάιν. Αυτή τη στιγμή η κατάσταση του είναι σταθερή και παραμένει υπό παρακολούθηση. Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τις πληροφορίες.

Μείνε δυνατός, Χουάν», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης της η Νασιονάλ Μοντεβιδέο.

Copa LibertadoresΒραζιλίαΣάο Πάολοποδοσφαιριστής