Αθλητισμός|24.08.2024 21:45

Πήρε βαθμό στο 92' ο Ατρόμητος στην έδρα του ΟΦΗ με γκολ του Καλοσκάμη!

Newsroom

Ο ΟΦΗ προηγήθηκε με γκολ - έμπνευση του Μπόρχα Γκονθάλεθ στο 9΄, όμως ο μαχητικός Ατρόμητος δεν τα παράτησε και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με τον νεαρό Καλοσκάμη φεύγοντας με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) απ' το Γεντί Κουλέ σε ματς για τη 2η αγωνιστική της Super League.

Ο Ατρόμητος μπήκε πιο κεφάτος στο παιχνίδι και μόλις στο 4ο λεπτό «φλέρταρε» με γκολ, όταν Γκονθάλεθ με καίρια προβολή πρόλαβε τον Ουάρντα ο οποίος ήταν έτοιμος να…πυροβολήσει απ΄το ύψος της μικρής περιοχής. Νέα ευκαιρία για την ομάδα του Περιστερίου στο 7΄. Ο Αθανασίου έκανε το γύρισμα και ο αμαρκάριστος Μίχορλ μέσα από τη μεγάλη περιοχή σούταρε ψηλά άουτ.

Κόντρα στη ροή των πρώτων λεπτών της αναμέτρησης και της υπεροχής των φιλοξενούμενων, ο ΟΦΗ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα στο 9΄. Ο Μπόρχα Γκονζάλεθ με έξυπνο σουτ από πλάγια θέση και δεξιά αιφνιδίασε τον Κοσέλεφ, ο οποίος συνελήφθη…κοιμώμενος κι έφαγε γκολ με την μπάλα να περνάει από την κλειστή γωνία του που μόνο κλειστή δεν ήταν στην προκειμένη περίπτωση.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία χρειάστηκε λίγο χρόνο για να ξεπεράσει το κρητικό γκολ, να ξαναβρεί τα πατήματά της και να απειλήσει με γκολ την εστία των γηπεδούχων. Στο 33΄ο Ουάρντα έπιασε το σουτ από πλεονεκτική θέση μέσα από την περιοχή, με την μπάλα να κοντράρει (σωτήρια για τον ΟΦΗ) στον Καραχάλιο. Η τελευταία καλή φάση του α΄ημιχρόνου ήταν για την ομάδα του Ηρακλείου, με τον αμαρκάριστο Ισέκα να αστοχεί με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Η πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο 45λεπτο καταγράφηκε στο 50΄με τον Κοσέλεφ να αποκρούει πλασέ του Αποστολάκη. Ο Πάμπλο Γκαρσία προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές στο 57΄, ρίχνοντας στο ματς τους Καρλίτος, Γιουμπιτάνα, Βρακά και βγάζοντας εκτός τους Φαν Βέερτ, Μπακού και Μίχορλ.

Ο ρυθμός του αγώνα άρχισε σταδιακά να πέφτει με τουτς παίκτες του ΟΦΗ να δείχνουν τη διάθεση να διαχειριστούν το ματς και να υπερασπιστούν το υπέρ τους 1-0. Στην αντίπερα όχθη, ο Ατρόμητος έψαχνε αλλά δεν έβρισκε τους διαδρόμους που θα τον έβγαζαν σε θέση βολής για το γκολ της ισοφάρισης, με τον κεφάτο Ουάρντα του α΄ημιχρόνου να μην παρουσιάζεται το ίδιο δραστήριος στο δεύτερο μισό του ματς. Στο 83΄ο Χριστογεώργος νίκησε στο τετ α τετ τον Γιουμπιτάνα και κράτησε το 1-0 για τους γηπεδούχους.

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε το σκορ (1-1) στο 92΄. Ο Καλοσκάμης που είχε περάσει ως αλλαγή στο 83΄μετά από γύρισμα του Ουάρντα πλάσαρε από κοντά και βρήκε δίχτυα.

Ο διαιτητής Κατοίκος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Μανσούρ στο 97΄, τον Κίνι στο 99΄(με τον Ατρόμητο να τελειώνει το ματς με 9 παίκτες) και τον Ισέκα στο 99΄!

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Μπρεσάν (71' Χριστόπουλος), Γκονζάλεθ, Γκαγιέχος, Καραχάλιος (83' Μαρινάκης), Μπάκιτς (72' Νους), Ριέρα (62' Χιμένεθ), Αποστολάκης (83' Κουτεντάκης), Ισέκα

Ατρόμητος: Κοσέλεφ, Κίνι, Μπρόρσον, Μανσούρ, Αθανασίου, Ουεντραόγκο, Γκονζάλεθ (83΄ Καλοσκάμης) (99΄ Σταυρόπουλος), Μπακού (57' Καρλίτος), Μίχορλ (57' Βρακάς), Ουάρντα, Φαν Βέερτ (57' Γιουμπιτάνα).

Πηγή: SDNA