Αθλητισμός|01.09.2024 21:59

Super League: Με τριπλή... μπαλωθιά ο ΟΦΗ έκανε νικηφόρο πέρασμα απ' την έδρα του Βόλου

Newsroom

Με τους νεοαποκτηθέντες του να... ρίχνουν μπαλωθιές, ο ΟΦΗ έκανε νικηφόρο πέρασμα από το Πανθεσσαλικό (1-3) απέναντι στον Βόλο και παράλληλα έκανε σεφτέ και στις νίκες στο εφετινό πρωτάθλημα. Ντεμπούτο με γκολ για Φούντα και Σενγκέλια, ασίστ ο Μπαΐνοβιτς!

Τρεις αντεπιθέσεις-φωτιά, τρεις εξαιρετικές τελικές προς την αντίπαλη εστία, τρία ονειρικά ντεμπούτα και τρία γκολ! Κάπως έτσι γράφτηκε ουσιαστικά όλη η ιστορία του αγώνα της 3ης αγωνιστικής της Super League, στο Πανθεσσαλικό, απ' όπου ο ΟΦΗ «πέρασε» πανηγυρικά με 3-1, φτάνοντας έτσι στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Μέσα σε μία ώρα αγώνα (Φούντας 11', Σενγκέλια 50', Γιουνγκ 60') η ομάδα του Τραϊανού Δέλλα είχε προκαλέσει σοβαρά ρήγματα στην άμυνα του Βόλου παίζοντας έξυπνα το παιχνίδι της κόντρας, την ώρα που οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα στα πόδια με ποσοστό κοντά στο 65%, αλλά χωρίς να τη μετουσιώσουν σε γκολ.

Ντεμπούτο με γκολάρες για τους Ταξιάρχη Φούντα και Λεβάν Σενγκέλια, ενώ την -επίσης υπέροχη- ασίστ για το γκολ του πρώτου, έβγαλε ο τρίτος «νέος» των Κρητικών, Φίλιπ Μπαΐνοβιτς. Έξοχη ασίστ μετά από σόλο, έβγαλε και ο Χατζηθεοδωρίδης στο δεύτερο γκολ, ενώ και στο τρίτο οι φιλοξενούμενοι έκρυψαν τη μπάλα, με τον Νους να σερβίρει και τον Γιουνγκ να εκτελεί. Η ομάδα του Γκόμεθ απογοήτευσε πλήρως και... ξύπνησε μονάχα μετά το 0-3, κάνοντας την πρώτη της ευκαιρία μόλις στο 76' και μειώνοντας απλά για το τελικό 1-3 με (επίσης γκολάρα) του Μεντιέτα στο 82'. Νίκη-ανάσα για τον ΟΦΗ στο ξεκίνημα, δεύτερη εντός έδρας ήττα αντίθετα για τον σύλλογο της Μαγνησίας.

Βόλος: Σιαμπάνης, Καλογερόπουλος, Κορέα (77΄Κόντε), Μίλετιτς, Φεράρι, Μύγας (58’ Τάχατος), Γκλάβτσιτς, Κόμπα (67’ Ασεχνούν), Βιγιαφάνιες (58’ Ντε Καμπς), Άλτμαν, Κόζτα (45’ Μεντιέτα).

ΟΦΗ: Χριστογεώργος, Μπόρχα (81’ Μαρινάκης), Χατζηθεοδωρίδης, Λαμπρόπουλος, Χριστόπουλος. Μπαΐνοβιτς, Μπάκιτς (53’ Γκαγιέγος), Φούντας (61’ Καραχάλιος), Σενγκέλια (81’ Θεοδοσουλάκης), Νους (81’Ριέρα), Γιουνγκ.

SuperLeagueΟΦΗΒόλος ΝΠΣειδήσεις τώρα