Αθλητισμός | 02.09.2024 10:00

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο γάμος - υπερπαραγωγή και οι VIP καλεσμένοι - «Διέρρευσαν» φωτογραφίες

Newsroom

Με τα δεσμά του γάμου ενώθηκε με την αγαπημένη του Μαράια Ριντλσπρίγκερ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο σε μια φαντασμαγορικό event στην Πύλο, στο οποίο παρευρέθηκαν σταρ του παγκόσμιου αθλητισμού.

Ο θρησκευτικός γάμος έλαβε χώρα στο Costa Navarino, και ακολούθησε μεγάλη δεξίωση. Το ζευγάρι πραγματοποίησε δύο τελετές σε παραλία του Costa Navarino, λόγω της διαφορετικής θρησκείας τους, αφού ο Γιάννης είναι ορθόδοξος και η Μαράια καθολική.

Ποιοι αστέρες έδωσαν το παρών - Κουμπάρος ο Μίντλετον 

Στην λαμπερή αυτή τελετή παρίστανται περίπου 200 καλεσμένοι και 30 VIP από τον χώρο του αθλητισμού και ιδίως του NBA. 

Οι καλεσμένοι έφτασαν µε ιδιωτικές πτήσεις στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας, έχοντας στη διάθεσή τους και την υπηρεσία µεταφοράς µέσω ελικοπτέρου του resort και έκλεισαν στις σουίτες του ξενοδοχείου «W».

Επίσης, καλεσμένος ήταν και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος παρευρέθηκε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Στον γάμο της χρονιάς βρέθηκαν μεταξύ άλλων και ο Βασίλης Σπανούλης με την οικογένειά του, καθώς και ο Ολυμπιονίκης Εμανουήλ Καραλής. Στη Μεσσηνία για την τελετή βρέθηκε και ο Λεμπρόν Τζέιμς με ιδιωτικό τζετ.

Κουμπάρος ήταν ο στενός φίλος και συμπαίκτης του Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Κρις Μίντλετον.

Δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και μια απαγόρευση για τους καλεσμένους 

Το λαμπερό ζευγάρι ήθελε η ιερή αυτή ημέρα να είναι ιδιωτική και για αυτό οι καλεσμένοι δεν επιτρέπονταν να έχουν μαζί τους κινητά τηλέφωνα, έτσι δεν υπάρχουν «διαρροές» από την τελετή στα social media. 

Οι φωτογραφίες που «διέρρευσαν»

Παρ΄ ότι δεν υπάρχουν φωτογραφίες από τον γάμο, ο μπασκεμπολίστας Νίκος Γκίκας, ανέβασε φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram στις οποίες ποζάρει ο Greek Freak, ο αδερφός του Θανάσης και ο Άλεξ καθώς και οι Κρις Μίντλετον και Δημήτρης Αγραβάνης.

Τα πάρτι που προηγήθηκαν

Ο υπέρλαμπρος γάμος έγινε μετά από ένα διήμερο ξεχωριστών εορτασμών.

Το βράδυ της Παρασκευής διοργανώθηκε πάρτι, το dress code του οποίου απαιτούσε από όλους τους καλεσμένους να φορέσουν λευκά ρούχα. To, Σάββατο, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Costa Navarino το λεγόμενο «Nigerian Party» με ανάλογες παραδοσιακές ενδυμασίες από την αφρικανική χώρα.

Τον γάμο και τους εορτασμούς συνόδεψε και μαγευτικό σόου με πυροτεχνήματα

Σημειώνεται πως οι νεόνυμφοι Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ριντλσπρίγκερ είναι μαζί μια δεκαετία και έχουν τρία παιδιά. Τον 4χρονο Λίαμ, τον 3χρονο Μάβερικ και την 11 μηνών Εύα.

Κυριάκος ΜητσοτάκηςΓιάννης ΑντετοκούνμπογάμοςNBAΠύλοςΛεΜπρόν ΤζέιμςΚρις Μίντλετον