Αθλητισμός|04.09.2024 14:32

Παραολυμπιακοί Αγώνες 2024: Με άνεση στα ημιτελικά των 100μ. ο Γκαβέλας - «Δεν με νοιάζει η φετινή επίδοση»

Newsroom

Την πρόκριση στα ημιτελικά των 100 μέτρων στην κατηγορία Τ11 των Παραολυμπιακών Αγώνων, που διεξάγονται στο Παρίσι πήρε με άνεση ο Θανάσης Γκαβέλας.

Ο Έλληνας δρομέας ταχύτητας, με οδηγό τον Γιάννη Νυφαντόπουλο, συμμετείχε στη 2η προκριματική σειρά και τερμάτισε πρώτος, καθώς κάλυψε την απόσταση σε 11 δευτερόλεπτα και 16 εκατοστά, που είναι και η καλύτερη φετινή του επίδοση.

Τα ημιτελικά θα διεξαχθούν απόψε (4/9) στις 21:00.

«Δεν με νοιάζει η φετινή επίδοση»

Μετά την πρόκρισή του ο Νάσος Γκαβέλας τόνισε: «Ήταν μία πρωινή κούρσα. Μας ξύπνησαν 6 το πρωί, είναι νωρίς και κάνει και κρύο. Εδώ και χρόνια λέω 40 βαθμούς, ξηρασία και μας φέρνει 14 βαθμούς και κρύο. Δεν με νοιάζει η φετινή επίδοση. Βήμα βήμα. Τώρα ήταν ο προκριματικός, το άλλο μεγάλο βήμα είναι ο ημιτελικός γιατί όλο το παιχνίδι είναι αύριο. Σήμερα απλά τρέχουμε».

Από την πλευρά του ο οδηγός, Γιάννης Νυφαντόπουλος υπογράμμισε: «Είμαστε σε ένα αρκετά καλό επίπεδο, ειδικά για το διάστημα που δουλεύουμε μαζί. Εγώ είμαι πολύ αισιόδοξος. Κάναμε το πρώτο βήμα τώρα. Συνεχίζουμε το απόγευμα και αύριο πάμε για πόλεμο. Δεν βλέπεις τι γίνεται εδώ;», είπε, δείχνοντας τις εξέδρες του σταδίου που ήταν γεμάτες, με τον Γκαβέλα να σχολιάζει «εγώ δεν βλέπω», με αποτέλεσμα να ξεσπάσουν και οι δύο στα γέλια, αλλά και η δημοσιογράφος της ΕΡΤ.

Παραολυμπιακοί ΑγώνεςαθλητέςΠαρίσιΠαρίσι 2024ειδήσειςειδήσεις τώρα