Αθλητισμός|04.09.2024 15:43

Εμφύλιος στους οπαδούς της Ίντερ: Άγρια συμπλοκή με νεκρό ανάμεσα στους δύο αρχηγούς των Ultras

Newsroom

«Εμφύλιος» έχει ξεσπάσει στους οργανωμένους οπαδούς της Ίντερ. Μέχρι στιγμής, ο απολογισμός από τη σύγκρουση που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Ultras της ιταλικής ομάδας περιλαμβάνει έναν νεκρό και έναν τραυματία που έχει συλληφθεί, έπειτα από τα γεγονότα που σημειώθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην περιοχή Μπεσότζι του Μιλάνου.

Πώς συνέβη το αιματηρό επεισόδιο

Εκεί, λίγο μετά τις 10:00, κοντά σε ένα γυμναστήριο που αποτελεί γνωστό σημείο συνάντησης των «νερατζούρι», ο Αντρέα Μπερέτα, ιστορικός ηγέτης των οπαδών της ομάδας, συναντήθηκε με τον Αντόνιο Μπελότσο, γιο ενός διαβόητου μαφιόζου της περιοχής.

Ο Μπελότσο είχε επιστρέψει στο Μιλάνο τον περασμένο χρόνο και, αξιοποιώντας τις γνωριμίες του, προσπάθησε να αναλάβει τον έλεγχο από τον Μπερέτα. Αυτή η απόπειρα φέρεται να ήταν η πηγή της έντασης που ξέσπασε μεταξύ τους το πρωί της Τετάρτης.

Οι δύο άνδρες βρέθηκαν μέσα σε ένα αυτοκίνητο και άρχισαν να διαπληκτίζονται, με τον Μπελότσο να τραβάει όπλο και να πυροβολεί τον Μπερέτα. Παρά τον τραυματισμό του, ο Μπερέτα αντέδρασε χρησιμοποιώντας το μαχαίρι που είχε μαζί του, το οποίο κάρφωσε δύο φορές στον λαιμό του 26χρονου Μπελότσο, που λίγο αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Ο δράστης της επίθεσης, λόγω των τραυμάτων του, δεν κατάφερε να διαφύγει και συνελήφθη, ενώ η πόλη βρίσκεται σε αυξημένη επιφυλακή, καθώς αναμένονται αντίποινα από την πλευρά των υποστηρικτών του Μπελότσο.

όπλοΜιλάνοΙντερειδήσεις τώραΙταλία