Αθλητισμός|06.09.2024 16:38

Απίστευτος τραυματισμός στην Bolton: Εκτός αποστολής ο Αντεμπογιέτζο επειδή φτερνίστηκε δυνατά

Newsroom

Ένας «δυνατό φτέρνισμα» προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη ενός επαγγελματία ποδοσφαιριστή. Ο Βίκτορ Αντεμπογιέτζο, επιθετικός της Μπόλτον Γουόντερερς, επρόκειτο να συμμετάσχει σε αγώνα της ομάδας για το Bristol Street Motors Trophy με αντίπαλο την Μπάροου την Τρίτη.

Ωστόσο, αναγκάστηκε να αποσυρθεί από την αποστολή λόγω ενόχλησης στην πλάτη και στο θώρακα.

Ο προπονητής Ίαν Έβατ, ο οποίος ήδη είχε ελλείψεις βασικών παικτών λόγω τραυματισμών και διεθνών υποχρεώσεων, δήλωσε ότι ο πόνος φαίνεται να προκλήθηκε από έναν «αρκετά δυνατό φτέρνισμα».

Η κατάσταση του παίκτη

«Ο Βίκτορ υποφέρει από έναν σοβαρό τραυματισμό στην πλάτη και ένα φτέρνισμα το χειροτέρεψε, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο», είπε στην εφημερίδα The Bolton News.

Ο Αντεμπογιέτζο, 26 ετών, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.

«Ένιωσε ένα ράγισμα ανάμεσα στα πλευρά του και ελπίζουμε να είναι απλώς ζήτημα χόνδρου ή μυϊκό, αλλά μέχρι να δούμε τα αποτελέσματα της μαγνητικής, δεν θα γνωρίζουμε», είπε ο Έβατ.

Το περιστατικό συνέβη μετά από μια μονομαχία κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Τσάρλτον, πρόσθεσε ο προπονητής. «Ήταν καλά εκείνη τη στιγμή, αλλά μετά είχε έναν αρκετά δυνατό φτέρνισμα. Ο Βίκτορ είναι δυνατός και ακόμη και τα φτερνίσματά του είναι δυνατά. Θα πρέπει να αρχίσω να το ψάχνω καλύτερα όταν οι παίκτες αρχίζουν να τραυματίζονται από φτέρνισμα», είπε.

Η Μπόλτον βρίσκεται στην 18η θέση της League One με τέσσερις βαθμούς από τους πρώτους τέσσερις αγώνες της σεζόν.

Κέρδισαν τον αγώνα με την Μπάροου με σκορ 3-2.

ποδοσφαιριστήςτραυματισμόςΑγγλίαειδήσεις τώρα