Αθλητισμός|08.09.2024 17:11

Τσιτσιπάς: Κινείται νομικά κατά του φυσικοθεραπευτή του για δηλώσεις που είχε κάνει για τον πατέρα του

Newsroom

Να κινηθεί νομικά κατά του πρώην φυσικοθεραπευτή του Ζερόμ Μπιάνκι αποφάσισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς αναφορικά με τις δηλώσεις που έκανε για τη σχέση του με τον πατέρα του.

Ο Ζερόμ Μπιάνκι, λίγο μετά το επεισόδιο μεταξύ του Στέφανου Τσιτσιπά με τον πατέρα του Απόστολο στο Μόντρεαλ, που είχε ως συνέπεια να λύσουν τη συνεργασία τους, μίλησε για τη, «προβληματική» σχέση των δύο.

Οι δηλώσεις του πρώην φυσικοθεραπευτή 

«Ο Απόστολος είναι ευγενικός, αλλά και υπερβολικός. Αγαπά πολύ τον γιο του. Η σχέση τους όμως δεν ήταν σταθερή εδώ και χρόνια κι έκανε μόνο κακό. Οι σκοτεινές στιγμές του προέρχονται από εκεί. Ο πατέρας του μιλούσε τόσο πολύ που δεν άκουγε, παρά μόνο τον εαυτό του. Εξαιτίας του πατέρα του, αρκετοί παίκτες δεν ήθελαν να προπονούνται πλέον μαζί του στα τουρνουά. Κάθε φορά που σκεφτόταν να σταματήσει τη συνεργασία με τον πατέρα του, η μητέρα του έτρεχε να του πει να μην το κάνει, “γιατί είχε αφιερώσει τη ζωή τους σε αυτόν”, και τον έκαναν να νιώθει ένοχος. Προσπαθούσε να απελευθερωθεi»δήλωνε στην Equipe. 

H οικογένεια Τσιτσιπά με δήλωση της στο Tennis24, επεσήμανε πως «αναφορικά με τη δημοσίευση του άρθρου της Equipe με τις δηλώσεις του πρώην φυσικοθεραπευτή του Στέφανου Τσιτσιπά, Ζερόμ Μπιάνκι, με τον οποίο η συνεργασία σταμάτησε το 2022, θα θέλαμε να ενημερώσουμε ότι η οικογένεια Τσιτσιπά, έχει προσλάβει τους δικηγόρους, Παπαθανασίου – Κονφίνο για να πάρει τις απαραίτητες νομικές πράξεις. Έτσι ώστε να αποκαταστήσει το πρεστίζ και την ακεραιότητα της οικογένειας, από τις δηλώσεις του φυσικοθεραπευτή». 

Στέφανος ΤσιτσιπάςΑπόστολος Τσιτσιπάςειδήσεις τώρα