Αθλητισμός|10.09.2024 09:03

Σάλος με την επεισοδιακή σύλληψη σταρ του NFL: Τον έβγαλαν από το όχημα και τον ακινητοποίησαν αστυνομικοί

Newsroom

Σάλος έχει προκληθεί στις ΗΠΑ με την βία που άσκησαν αστυνομικοί σε σταρ του NFL Ταϊρίκ Χιλ την ώρα που ο αθλητής πήγαινε με το όχημά του στο γήπεδο για το πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Σε βίντεο που έχει δει το φως της δημοσιότητας από την κάμερα των αστυνομικών, φαίνεται πως σταμάτησαν τον αθλητή για υπερβολική ταχύτητα.

Τι συνέβη 

Προσέγγισαν το αυτοκίνητο του Χιλ και να του χτυπήσαν το τζάμι. «Ε, μην χτυπάς έτσι το τζάμι του αυτοκινήτου μου» ακούγεται να λέει ο αθλητής με τον αστυνομικό να προσπαθεί να του εξηγήσει και τον ίδιο να κλείνει ξανά το παράθυρο.

Ο αστυνομικός φαίνεται τότε να εξοργίστηκε και άνοιξε την πόρτα, τραβώντας τον αθλητή και ρίχνοντάς τον στο πάτωμα και ακινητοποιώντας τον, πριν του περάσουν χειροπέδες.

«Όταν σου λέμε να κάνεις κάτι, θα το κάνεις», ακούγονται να λένε.

Στη συνέχεια, του έκοψαν κλήση επικίνδυνη οδήγηση και επειδή δεν φορούσε ζώνη ασφαλείας και τελικά τον άφησαν ελεύθερο.

«Είμαι σε σοκ»

«Σοκαρίστηκα. Ήταν τρελό γιατί όλα έγιναν τόσο γρήγορα», δήλωσε ο Χιλ στο CNN. Και συνέχισε:  «Δεν έτρεχα, γιατί  έχω τραυματισμούς, έχω πράγματα που περνάω».

Μιλώντας στο NBC News είπε ότι «ποιος ξέρει τι θα είχε γίνει, αν δεν ήμουν αυτός που είμαι. Στη χειρότερη θα με είχαν πυροβολήσει ή θα με είχαν οδηγήσει στα κρατητήρια για μια υπέρβαση του ορίου ταχύτητας».

Η ομάδα του, οι Miami Dolphins, καταδίκασε  τη συμπεριφορά των αστυνομικών, ενώ έχει ξεκινήσει έρευνα.

αστυνομίασύλληψηNFLειδήσεις τώρα