Αθλητισμός|12.09.2024 15:13

Το μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για τις νέες προκλήσεις του ΠΑΟΚ: «Αυτό το δέσιμο μεταξύ μας, η έννοια της ομάδας και της ενότητας»

Newsroom

Ο Ιβάν Σαββίδης έδωσε τη σύνθημα ενόψει της νέας σεζόν στον ΠΑΟΚ. Η μεταγραφική «βόμβα» του Ντέγιαν Λόβρεν στις... καθυστερήσεις έδειξε πως ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου έπαιξε και πάλι καταλυτικό ρόλο για να πραγματοποιηθεί μια πολύ σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, που αναβαθμίζεται ακόμα περισσότερο.

Προηγουμένως ο κ. Σαββίδης έδειξε τον δρόμο ενόψει της νέας σεζόν μιλώντας στον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου και τα στελέχη της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το σύνθημα ήταν ξεκάθαρο για την πορεία που πρέπει να ακολουθήσει η ομάδα: «Όλοι κάνουν την προσπάθειά τους, εμείς όμως έχουμε αυτό το δέσιμο...» ήταν μερικά από τα λόγια του προέδρου, ο οποίος θέλησε να τονίσει τη σημασία της ομάδας.

«Μαγικός τίτλος αλλά δεν μου αρέσει να ζω στο παρελθόν»

«Παρότι πέρασε λίγος καιρός θέλω να σας ευχαριστήσω για το πρωτάθλημα που κατακτήσαμε. Η κατάκτηση τίτλων είναι από μόνη της σημαντική, αλλά το σημαντικότερο είναι οτι εμείς γράφουμε τη δική μας συνταγή επιτυχίας. Ξέρω πολύ καλά ποιά είναι τα δυνατά μας σημεία και που υστερούμε, αλλά αυτό που έχουμε πετύχει είναι κάτι ανίκητο. Αυτό το δέσιμο μεταξύ μας, η έννοια της ομάδας και της ενότητας. Όλες οι ομάδες κάνουν την προσπάθειά τους, εμείς όμως έχουμε αυτό: το δέσιμο!» είπε ο Ιβάν Σαββίδης.

Και πρόσθεσε στέλνοντας μήνυμα για την επόμενη ημέρα: «Ήταν μαγικός τίτλος αλλά δεν μου αρέσει να ζω στο παρελθόν. Έχουμε μπροστά μας μια πολύ ενδιαφέρουσα σεζόν, με ακόμη μεγαλύτερο ανταγωνισμό και πολλούς στόχους σε Ευρώπη και Ελλάδα. Δεν βλέπω λόγο να αλλάξουμε τη συνταγή μας. Αγώνα με αγώνα, θα τους αντιμετωπίσουμε όλους σαν τελικούς και θα είμαστε ενωμένοι στις καλές και τις δύσκολες στιγμές».

ΠΑΟΚΙβάν Σαββίδηςειδήσεις τώρα