Αθλητισμός|12.09.2024 20:04

«Έχω λάβει απίστευτη ενέργεια» - Όλα έτοιμα για το χειρουργείο του μικρού Γιαννάκη στις ΗΠΑ

Newsroom

Σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο θα υποβληθεί ο μικρός Γιαννάκης, αγαπημένος φίλος του αθλητισμού και του ΠΑΟΚ, ο οποίος χειρουργηθεί στις ΗΠΑ.

Η περίπλοκη επέμβαση επιλεκτικής ριζιαίας ριζοτομής θα γίνει στο Saint Louis Children’s. Αναμένεται να εξαλείψει τη σπαστικότητα στα άκρα του Γιαννάκη. Ήδη, ο μικρός φίλος του Δικέφαλου του Βορρά, έκανε την Τετάρτη (11/09) το πρώτο ραντεβού με τον γιατρό που θα κάνει την επέμβαση. Ο λιλιπούτειος φίλος του ΠΑΟΚ δεν έχασε λεπτό το χαμόγελό του καθ’ όλη τη διάρκεια του προεγχειρητικού ελέγχου.

Στο πλευρό του ο Ιβάν Σαββίδης και όλος ο ελληνικός αθλητισμός

Τα έξοδα μετακίνησης, διαμονής, αλλά και νοσηλείας του μικρού Γιαννάκη καλύφθηκαν μετά από την πρωτοβουλία του Ιβάν Σαββίδη που είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του μικρού φίλου του ΠΑΟΚ. «Γεια σας είμαι καλά, είμαι έτοιμος να μπω στο χειρουργείο, έχω λάβει από σας απίστευτη θετική ενέργεια και σας ευχαριστώ πολύ για όλο αυτό. Πάμε δυνατά, οι γονείς μου θα σας κρατάν ενήμερους», ήταν το μήνυμα του μικρού Γιάννη Παπαστεφανάκη από το δωμάτιο του νοσοκομείου, μετά τον προεγχειρητικό έλεγχο.

ΠΑΟΚΙβάν ΣαββίδηςχειρουργείοΠΑΕ ΠΑΟΚειδήσεις τώρα