Αθλητισμός|13.09.2024 10:00

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έγινε ο πρώτος άνθρωπος με ένα δισεκατομμύριο followers στα social media!

Newsroom

To ένα ρεκόρ μετά το άλλο καταρρίπτει ο Κριστιάνο Ρονάλντο! Προ ημερών έσπασε το φράγμα των 900 γκολ στην καριέρα του, ενώ πλέον είναι ο μοναδικός άνθρωπος στον πλανήτη που ξεπέρασε τους ένα δισεκατομμύριο followers στα social media!

Ο Κριστιάνο ανακοίνωσε μέσω των λογαριασμών του ότι έπιασε ένα νούμερο που δεν έχει πλησιάσει άλλος άνθρωπος. Είναι ενδεικτικό ότι η ηθοποιός και τραγουδίστρια, Σελένα Γκόμεζ βρίσκεται στη δεύτερη θέση της σχετικής λίστας με 700 χιλιάδες ακόλουθους.

Ο CR7 έφτασε το ένα δισεκατομμύριο συνολικά σε πλατφόρμες όπως το YouTube, το Instagram, το Facebook και το X/Twitter, αλλά και σε άλλες δημοφιλείς κινεζικές εφαρμογές όπως είναι οι Douyin, Sina Weibo και Kuaishou.

Ο 39χρονος Πορτογάλος σούπερ σταρ, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία με τη φανέλα της Αλ Νασρ, έχει πάνω από 60 εκατομμύρια συνδρομητές στο YouTube, όπου δημιούργησε ένα παγκόσμιο ρεκόρ ως το πιο γρήγορο κανάλι που έφτασε τους 50 εκατομμύρια συνδρομητές μέσα σε μια εβδομάδα. Στο Instagram, όπου έχει τους περισσότερους followers, έχει ξεπεράσει τα 639 εκατομμύρια, ενώ στο Facebook έχει 170,5 εκατομμύρια followers και στο X/Twitter άλλους 113 εκατομμύρια ακόλουθους.

«Σας ευχαριστώ που πιστέψατε σε μένα. Ήσασταν μαζί μου σε κάθε βήμα της διαδρομής, σε όλα τα ψηλά και τα χαμηλά. Τα καλύτερα έρχονται» έγραψε στο ευχαριστήριο μήνυμά του ο Κριστιάνο ο οποίος τόνισε ότι δεν πρόκειται για απλούς αριθμούς αλλά για μια απόδειξη του κοινού πάθους και της αγάπης των οπαδών του για το παιχνίδι και όχι μόνο.

social mediaΚριστιάνο Ρονάλντοειδήσεις τώρα