Αθλητισμός|15.09.2024 20:00

La Liga: «Τρένο» ασταμάτητο η Μπαρτσελόνα με σούπερ Γιαμάλ!

Newsroom

Η Μπαρτσελόνα του Χάνσι Φλικ συνεχίζει την ξέφρενη πορεία της στη La Liga. Η ομάδα της Βαρκελώνης έδωσε μια καταπληκτική ποδοσφαιρική παράσταση σε ένα θεωρητικά πολύ δύσκολο ματς απέναντι στην Τζιρόνα επικρατώντας εκτός έδρας με 1-4 για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μπλαουγκράνα ήταν το παιδί-θαύμα, Λαμίν Γιαμάλ, ο οποίος διέλυσε την αντίπαλη άμυνα, πετυχαίνοντας δύο γκολ (30', 37') για το 0-2. Τα άλλα δύο τέρματα πέτυχαν ο Όλμο στο 47' και ο Πέδρι στο 64' (για την Τζιρόνα σκόραρε ο Στουάνι στο 80') κλειδώνοντας την πέμπτη σερί νίκη της Μπάρτσα που βρίσκεται στο +4 απ' τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης. Το εντυπωσιακό για την ομάδα του Φλικ είναι πως έχει σκοράρει 17 γκολ ενώ έχει δεχτεί μόλις τέσσερα!

Νωρίτερα, η Θέλτα κατάφερε να λυγίσει την αντίσταση της Βαγιαδολίδ και να πάρει στο Βίγκο τη σημαντική νίκη με 3-1 επί της Βαγιαδολίδ. Ο Τάσος Δουβίκας ήταν στον πάγκο των γηπεδούχων, μπήκε στον αγώνα στο 68ο λεπτό και κατάφερε να σφραγίσει τη νίκη, πετυχαίνοντας το τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις.

ΜπαρτσελόναLa Ligaειδήσεις τώραΤζιρόναΛαμίν Γιαμάλ