Αθλητισμός|18.09.2024 15:18

Σοκάρει η μητέρα του Τσιτσιπά: «Στο σχολείο κάποια παιδιά έδερναν τον Στέφανο»

Newsroom

Η μητέρα του Στέφανου Τσιτσιπά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και μίλησε για τον γιο της Στέφανο Τσιτσιπά, για το πώς ήταν στην παιδική του ηλικία, για τη σχέση του με τον πατέρα του αλλά και για τη σχέση με την Πάολα Μπαντόσα.

Η Γιούλια Σαλνίκοβα έκανε μία σοκαριστική αποκάλυψη λέγοντας ότι στο σχολείο υπήρχαν δύο - τρία παιδιά που χτύπαγαν τον Στέφανο  Τσιτσιπά και τόνισε εν συνεχεία ότι παρά τις συγκρούσεις με τον πατέρα του, Απόστολο, όλοι μαζί αποτελούν μια δεμένη οικογένεια.

Για τα παιδικά του χρόνια

Η μητέρα του έκανε αρχικά μία αναδρομή στα παιδικά χρόνια του γιου της: «Ήταν από τριών χρόνων εδώ, έπαιζε και ποδόσφαιρο αλλά τελικά αποφάσισε για το τένις και νομίζω ότι ήταν σωστή απόφαση. Ο Στέφανος πήγε και δημοτικό εδώ. Ήταν πολύ ήσυχο παιδάκι και πολύ ντροπαλό. Λόγω του αθλητισμού παρέλειπε μαθήματα και τα παιδιά που είχε στην τάξη, δεν μπορούν να ονομαστούν φίλοι, γιατί του φέρθηκαν πολύ άσχημα.

Υπήρχαν δύο - τρία παιδιά στην τάξη του που τον έδειραν αρκετά. Δεν ήταν εύκολο για τον Στέφανο τότε, αλλά το ξεπέρασε γιατί είχε το τένις και το μυαλό του ήταν εκεί για να πάει μπροστά. Και αυτό τον βοήθησε πάρα πολύ. Ο Στέφανος τα έχει πάει πάρα πολύ καλά και έχει φτάσει 26 χρόνων, αλλά δεν έχει τόσο μεγάλα αισθήματα για το τένις. Υπήρχαν πράγματα στη ζωή που θα τον αποσυντόνιζαν, αλλά τον έκαναν ευτυχισμένο».

Για τη σχέση του με τον πατέρα του, Απόστολο

Σχετικά με τη σχέση του γιου της με τον πατέρα του και πρώην προπονητή του Απόστολο Τσιτσιπά δήλωσε: «Είναι επαγγελματίας και παρότι ότι αγαπάει πολύ τον πατέρα του, καταλαβαίνει ότι πρέπει να βρει άλλον προπονητή. Από το 2020 που έχασε στο Αμερικανικό Όπεν είπαμε με τον Απόστολο ότι ο Στέφανος πρέπει να αλλάξει προπονητή. Αλλά πέρασαν τέσσερα χρόνια και ο Στέφανος έφερνε καλά αποτελέσματα.

Βέβαια νομίζω ότι ο Απόστολος με τον Στέφανο δεν είχαν τόσο καλή σχέση από τότε. Είχαν συγκρούσεις. Και για αυτό ο Στέφανος πήρε την απόφαση να αλλάξει προπονητή. Δεν το βλέπουμε ως τραγωδία. Είμαστε όλοι μαζί και είμαστε μια δεμένη οικογένεια. Κάποια στιγμή ο Απόστολος είχε μπει πολύ βαθιά στη δουλειά του και δεν καταλάβαινε ότι υπάρχει πίεση. Είχε στο μυαλό του μόνο το τένις».

Για τα ξεσπάσματα του Στέφανου είπε: «Τα ξεσπάσματα είναι το μειονέκτημα του. Δεν τον βοηθάει καθόλου. Υπάρχουν αθλητές που τους βοηθούν τα ξεσπάσματα».

Η σχέση του με την Πάολα Μπαντόσα

Τέλος η μητέρα του Έλληνα τενίστα τοποθετήθηκε για τη σχέση του γιου της με την ισπανίδα τενίστρια Πάολα Μπαντόσα: «Ο Στέφανος είναι χαρούμενος, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αν εκείνος είναι χαρούμενος, είμαι χαρούμενη και εγώ. Υπήρξε ένα δύσκολο διάστημα που χώρισαν, αλλά τώρα είναι ερωτευμένοι. Ήμουν στο πλευρό της Πάολα, μιλήσαμε και για αυτό τα ξαναβρήκαν».

Στέφανος ΤσιτσιπάςΈλληνας τενίστας