Αθλητισμός|19.09.2024 16:17

Μάντσεστερ Σίτι: Κίνδυνος αποκλεισμού από όλες τις διοργανώσεις αν κριθεί ένοχη για οικονομικές παραβάσεις!

Newsroom

Η Μάντσεστερ Σίτι διανύει μια απ' τις δυσκολότερες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της. Την ώρα που η ποδοσφαιρική ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα διαπρέπει στα γήπεδα, ο σύλλογος κάθεται στο εδώλιο του δικαστηρίου για 115 παραβάσεις. Και απειλείται με βαριά καμπάνα!

Σύμφωνα με την «Telegraph», αν η Σίτι κριθεί ένοχη για τις 115 παραβάσεις τότε είναι πιθανό να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις και όχι μόνο από την Premier League!

Τον περασμένο χειμώνα, η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστό πως έχει κινήσει έρευνα για τυχόν οικονομικές παραβάσεις των Πολιτών που τελέστηκαν κατά την περίοδο 2009-2018. Η ακρόαση βρίσκεται σε εξέλιξη και οι Πολίτες βρίσκονται εν αναμονή της απόφασης που πάντως δεν θα βγει άμεσα.

Σύμφωνα με την «Telegaph», η Μάντσεστερ Σίτι κινδυνεύει με αποκλεισμό από όλες τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει! Τουτέστιν πέραν της Premier League, απειλείται και με αποκλεισμό από το Champions League, το FA Cup και το Carabao Cup! Παράλληλα, υπάρχει ο κίνδυνος και αφαίρεσης τίτλων.

Μάντσεστερ ΣίτιPremier Leagueειδήσεις τώρα