Αθλητισμός|16.04.2019 17:49

Το διπλό μήνυμα του Γιώργου Σαββίδη για Superleague και Ολυμπιακό (pics)

Newsroom

Η ΑΕΚ, ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός έκαναν έναν συνασπισμό κατά του ΠΑΟΚ προκειμένου να μην εκλεγεί πρόεδρος στη Superleague ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του «Δικεφάλου του Βορρά», Μάκης Γκαγκάτσης αλλά ο υποψήφιος της ΑΕΚ Μηνάς Λυσάνδρου. Ο Γιώργος Σαββίδης δεν άφησε ασχολίαστη τούτη την ετερόκλητη σύμπραξη που ένωσε τις λοιπές δυνάμεις του ελληνικού ποδοσφαίρου απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Και το έκανε με διαδοχικές δημοσιεύσεις στο instagram. «Περήφανοι γιατί δεν θα γίνουμε ποτέ σαν τα μούτρα σας» έγραψε αρχικά ο υιός του Ιβάν Σαββίδη, ενώ στη συνέχεια επανήλθε με νέο ποστ που ανέφερε: «Μόνοι μας και όλοι σας, όπως πάντα. Γουστάρουμε που δεν μας γουστάρετε. Μόνο ΠΑΟΚ».

Στη συνέχεια, κι αφού μεσολάβησε η... αιτιολόγηση του Ολυμπιακού περί της ψήφου στον Λυσάνδρου, ότι δηλαδή δεν ψήφισε τον Γκαγκάτση διότι δεν άφησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη να μπει στα αποδυτήρια της Τούμπας κι όπως ελέχθη χαρακτηριστικά από τους «ερυθρόλευκους»: «Δεν μπορείς να λες στην Τούμπα να μην αφήσουν τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού να μπει στο γήπεδο και μετά να ζητάς να γίνεις πρόεδρος των ομάδων», ο Γιώργος Σαββίδης επανήλθε με δύο ακόμη πιο αιχμηρά σχόλια.

«Μπορεί να σταματήσει οποιονδήποτε δεν έχει εξουσιοδότηση να μπει στην Τούμπα. Μην μας μπερδεύετε με άλλα γήπεδα που βρίσκετε πρόθυμους υπηρέτες. Ο τρόπος που με σέβονται σε άλλα γήπεδα, θα είναι ο ίδιος που θα έχουμε και στη Θεσσαλονίκη. Τουλάχιστον στην Τούμπα...».

Και ακολούθησε νέα δημοσίευση για τα περί συμμαχιών δημοσιεύοντας μια φωτογραφία που είναι αγκαλιά με τον πατέρα του, Ιβάν Σαββίδη, τονίζοντας πως: «Η μοναδική μας συμμαχία».

Δείτε τα ποσταρίσματα του Γιώργου Σαββίδη:

ΠαναθηναϊκόςSuperLeagueΓιώργος ΣαββίδηςΑΕΚποδόσφαιροΟλυμπιακόςΠΑΟΚ