Αθλητισμός|04.10.2024 00:00

Άστοχος και αναποτελεσματικός ο Παναθηναϊκός και στην Μπάνια Λούκα

Newsroom

Ο Παναθηναϊκός άρχισε με ισοπαλία τις υποχρεώσεις του στη League Phase του Conference League. Οι Πράσινοι αν και προηγήθηκαν στο σκορ νωρίς στο ματς, δέχθηκαν το γκολ της ισοφάρισης στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου και μολονότι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για να φύγουν με τη νίκη απ' τη Βοσνία, εν τέλει... κόλλησαν στο 1-1.

Με δεδομένο μάλιστα ότι αυτό ήταν ένα απ' τα θεωρητικά εύκολα ματς της League Phase αλλά κυρίως ότι η ομάδα του Ντιέγκο Αλόνσο έψαχνε ένα στήριγμα μετά την ήττα απ' την ΑΕΚ και ενόψει του επερχόμενου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, το κλίμα βαραίνει περισσότερο για τον Ουρουγουανό τεχνικό αλλά και για τους Πράσινους.

Οι φάσεις του αγώνα

11' Εξαιρετική συνεργασία των παικτών του Τριφυλλιού που αναπτύχθηκαν θαυμάσια. Ο Μλαντένοβιτς σέντραρε από τα αριστερά και ο Μπακασέτας με ωραίο σουτ στην κίνηση άνοιξε το σκορ (0-1)!

12' Μεγάλη χαμένη ευκαιρία του Σπόραρ, ο οποίος νικήθηκε στο τετ α τετ απ' τον γκολκίπερ της Μπόρατς. 

26' Καλή εκτέλεση φάουλ του Ντεσπότοβιτς, λίγο άουτ η μπάλα.

43' Ο Παναθηναϊκός απείλησε σε φάση διαρκείας με απανωτά σουτ των Μαξίμοβιτς και Πελίστρι, που κόντραραν. Ένα απ' αυτά βρήκε σε χέρι αμυντικού αλλά διαιτητής και VAR συμφώνησαν πως δεν υπήρξε παράβαση.

50' Η Μπόρατς ισοφάρισε (1-1) με κεφαλιά του Ντεσπότοβιτς έπειτα από εκτέλεση φάουλ και αδράνεια της άμυνας του Παναθηναϊκού.

52' Ο Ερέρα σούταρε με δύναμη αλλά ο Ντραγκόφσκι απέκρουσε σωτήρια.

62' Ο Τζούριτσιτς πάσαρε στον Σπόραρ, ο οποίος σούταρε ελάχιστα άουτ από πλεονεκτική θέση.

72' Ο Τετέ σημάδεψε το δοκάρι με ωραίο σουτ!

91' Ο Παναθηναϊκός απείλησε με κεφαλιά του Ιωαννίδη αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο έξω απ' τα δοκάρια.

Μπόρατς: Σισκόφσκι, Μ. Βούκσεβιτς (67’ Κούρζιτς), Μέγερς, Καρολίνα, Ερέρα, Όγκρινετς, Σκόρουπ (67’ Νικόλοφ), Κουλάσιν, Σάβιτς (88’ Κάβιτς), Σρέσκοβιτς, Ντεσπότοβιτς (88’ Μάρσετιτς). 

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Σένκεφελντ, Μλαντένοβιτς, Μαξίμοβιτς (78’ Αράο), Τσέριν (65’ Ουναΐ), Μπακασέτας (78’ Μαντσίνι), Πελίστρι (65’ Τετέ), Τζούριτσιτς, Σπόραρ (69’ Ιωαννίδης).

Europa Conference LeagueΠαναθηναϊκόςειδήσεις τώρα