Αθλητισμός|06.10.2024 19:15

Πρώτο τρίποντο για Αστέρα με τον Μακελελέ στον πάγκο - Χωρίς νίκη η Καλλιθέα

Newsroom

Την πρώτη του νίκη με τον Κλοντ Μακελελέ στον πάγκο πανηγύρισε ο Αστέρας Τρίπολης. Οι Αρκάδες επικράτησαν 3-1 της Καλλιθέας στη Λεωφόρο και πήραν τρίποντο για πρώτη φορά μετά τη νίκη της πρεμιέρας επί του Παναθηναϊκού. Αντιθέτως, η Athens Kallithea παρέμεινε δίχως νίκη απ' το ξεκίνημα της Super League.

Ο Αστέρας προηγήθηκε στο 19' με γκολ του Μπαρτόλο, αλλά η Καλλιθέα ισοφάρισε στο 45+4' με πέναλτι του Τζιάνι μολονότι έπαιζε με δέκα παίκτες απ' το 28' λόγω αποβολής του Μουτίνιο.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αστέρα σκόραρε στο 71' με τον Καλτσά και στο 77' με τον Μακέντα, ο οποίος σκόραρε στην πρώτη του εμφάνιση κατά την επιστροφή του στη Super League.

Athens Kallithea: Μπαραγκάν, Μανθάτης (78΄ Λουκίνας), Σοϊρί, Ισιμάτ-Μιρίν, Μότοκ, Ματίγιεβιτς (46΄ Τσιβελεκίδης), Ματίγια (65΄ Εντιαγέ), Ντιμπά, Τζιάνι (78΄ Ντεμέτριους), Μουτίνιο, Βασιλόγιαννης (78΄ Βαλμπουενά).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιντώτας, Αλάγκμπε (62΄ Γκος), Ντελί, Καστάνο (67΄ Τριανταφυλλόπουλος), Χουχούμης, Γιαμπλόνσκι, Μουνιόθ (59΄ Καλτσάς), Άλχο, Μπαρτόλο, Ρέτζις (67΄ Μπιλέ), Άνταμ (59΄ Μακέντα).