Αθλητισμός|09.10.2024 17:51

Κύπελλο Ελλάδας: Πρόκριση με το... ζόρι στο 115' ο Αστέρας στην Καβάλα!

Newsroom

Η Καβάλα έβαλε δύσκολα στον Αστέρα Τρίπολης, που τα βρήκε σκούρα αλλά πήρε το εισιτήριο της πρόκρισης στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδας με γκολ του Παναγιώτη Τζίμα στο 115' της παράτασης! Η αρκαδική ομάδα μάλιστα θα έχει και στον επόμενο γύρο (θεωρητικά) εύκολο έργο καθώς έχει κληρωθεί να αναμετρηθεί με τη Ζάκυνθο σε διπλούς αγώνες.

Ο Αστέρας, που είχε ως υπηρεσιακό κόουτς τον Γιάννη Δουβίκα (είναι πατέρας του διεθνή επιθετικού της Θέλτα Τάσου Δουβίκα και επί χρόνια στις ακαδημίες του Αστέρα), θα μπορούσε να έχει εξασφαλίσει την πρόκριση πολύ νωρίτερα, όμως στο 62' ο Ρεγκίς νικήθηκε απ' τον γκολκίπερ της Καβάλας, Αστρά, σε εκτέλεση πέναλτι.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση κι εκεί, πέντε λεπτά προτού οι δυο ομάδες οδηγηηθούν στη διαδικασία των πλέναλτι, έπειτα από σέντρα του Καλτσά από τη δεξιά πλευρά, ο Τζίμας πλάσαρε στην απέναντι γωνία γράφοντας το τελικό 0-1.

Καβάλα: Αστράς, Τσαμούρης, Ίτσιος, Πάσαγκιτς, Δαλιανόπουλος(46΄Κατσούρρι) , Αναστασόπουλος(60΄ Δημητριάδης), Μέτσε(96΄Λέλεκας), Γαβριηλίδης, Εμπούκα Ομπιόχα(60΄Μάντιτς), Γκέκας(72΄Κόμλιας), Παπαδόπουλος(86΄Κασέμι).

Αστέρας Τρίπολης: Τσιντώτας, Γκαρσία(86΄Μπιλέ), Τριανταφυλλόπουλος, Ντελί, Άλβαρεζ(98΄Χουχούμης), Τζανδάρης(56΄ Γκος), Μουνιόζ(98΄Ρέντζιτς), Κρέσπι Ρεγκίς(69΄Τζίμας), Παλάσιος(46΄ Μπαρτόλο), Καλτσάς, Μακέντα.

Αστέρας ΤρίποληςΚύπελλο Ελλάδαςειδήσεις τώραΚαβάλα ΠΑΕ