Αθλητισμός | 24.04.2019 14:26

Αρης: Ο Σούντγκρεν θα δώσει λύση και στα πέναλτι!

Παναγιώτης Γκαμπράνης

Η μεταγραφή του Ντάνιελ Σούντγκρεν θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Ο Σουηδός έχει ήδη υπογράψει, θα παίξει με την ΑΪΚ Στοκχόλμης στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια στα προκριματικά του Champions League και στις 16 Ιουλίου θα ενσωματωθεί στον Αρη. Αλλωστε έχει ήδη κάνει προετοιμασία με την ομάδα του πριν από λίγο καιρό, ενώ θα έχει περισσότερο ρυθμό από κάθε άλλο ποδοσφαιριστή καθώς θα έχει συνεχόμενα παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Αρης έσπευσε να κλείσει τον Σούντγκρεν, στον οποίο στόχευσε τον δεξιό μπακ για τα επόμενα χρόνια. Το σκάουτινγκ είναι εντυπωσιακό, ο ποδοσφαιριστής έχει όλα τα χαρακτηριστικά που έχουν οι Σκανδιναβοί ποδοσφαιριστές, είναι δυνατός, γρήγορος, πειθαρχημένος, αλλά έχει και δύο δυνατά χαρτιά, που θα τα χρειαστεί η νέα του ομάδα.

Αφενός έχει εξαιρετικά στημένα. Μπορεί να παίξει και ως εξτρέμ, καθώς έχει πολύ καλή σέντρα, ενώ τα γεμίσματα του, προσφέρουν αρκετές φορές γκολ στην ΑΙΚ. Αφετέρου είναι σπεσιαλίστας στα χτυπήματα πέναλτι. Ο Σούντγκρεν εκτελεί μόνιμα από την άσπρη βούλα και έχει εντυπωσιακό στατιστικό, καθώς έχει σκοράρει στα 10 πέναλτι από τα 11 που εκτέλεσε. Είναι γεγονός πως στον Αρη κόστισαν στη φετινή περίοδο τα πέναλτι, καθώς κέρδισε οκτώ, αλλά ευστόχησε μόνο στα τέσσερα. Δύο φορές αστόχησε ο Χαμζά Γιουνές, μία ο Ματέο Γκαρσία και μία ο Μπρούνο Γκάμα.

ΑρηςποδόσφαιροΝτάνιελ ΣούντγκρενSuper League 1