Αθλητισμός|16.05.2019 18:16

Μπάσκετ: Αρχίζουν τα πλέι οφ, παράταση στο ΑΣΕΑΔ η υπόθεση του Ολυμπιακού

Newsroom

Εκδικάστηκε από το ΑΣΕΑΔ η προσφυγή του Ολυμπιακού κατά του κύρους της κλήρωσης των διαιτητών της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου. Ωστόσο, απόφαση δεν θα ληφθεί τουλάχιστον μέχρι τη Δευτέρα (20/5) δεδομένου ότι το δικαστήριο ζήτησε από τις δύο πλευρές (Ολυμπιακό και ΕΟΚ) να καταθέσουν υπομνήματα. Επειτα απ' αυτή την εξέλιξη τα πλέι οφ αρχίζουν κανονικά το Σάββατο (18/5), όπως αποφάσισε ο ΕΣΑΚΕ μετά και την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας του πως η προσφυγή του Ολυμπιακού δεν έχει ανασταλτικό χαρακτήρα.

Πλέον έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η στάση που θα τηρήσει ο Ολυμπιακός στην περίπτωση που εκδοθεί η απόφαση τη Δευτέρα, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του πρώτου αγώνα για τα πλέι οφ με τον Παναθηναϊκό. Ποια θα είναι η αντίδραση των «ερυθρόλευκων» εφόσον απορριφθεί η προσφυγή τους και ποια αν θα γίνει δεκτή. Σημειωτέον ότι ο Ολυμπιακός έχει απειλήσει πως δεν θα κατέβει στα πλέι οφ.

Οι πειραιώτες εκπροσωπήθηκαν στο ΑΣΕΑΔ  από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, ενώ την ΕΟΚ εκπροσώπησε ο νομικός της σύμβουλος Γιώργος Κόνιαρης, ο οποίος θα καταθέσει τη Δευτέρα στο δικαστήριο τον ισχύοντα κανονισμό για τη σύσταση και λειτουργία της ΚΕΔ.

ΟλυμπιακόςBasket LeagueμπάσκετΑΣΕΑΔ